Få ét abonnement til alle jeres medarbejdere

Kæmper jeres IT-afdeling også med mobil-bøvl? Så er det nok jeres nuværende teleudbyder, der ikke har helt styr på det.

 

Med en fælles datapulje fordeler I jeres data, hvor den giver bedst mening. Hvert år gør vi jeres forbrug op, så I ikke oplever dataspild. I må aldrig gå ned på data. Og med en fælles datapulje vil alle opleve at have rigeligt data - uanset jobfunktion og uanset hvad databehovet er.

 

Hos Telenor Erhverv tager vi os af det hele. Alt det tekniske. Og al administrationen. Det reducerer jeres bøvl til et absolut minimum. Og det giver en langt mere effektiv hverdag hos både IT, HR og Regnskab.

Vidste du at...

 

95% af vores kunder genvælger os ved næste udbud

 

For os er det vigtigste ikke, at I vælger os første gang. Men at I vælger os igen og igen. Og det gør 95 % af vores udbudskunder. I dag er vi den foretrukne leverandør inden for C25 indekset. For os er det bevis på, at vores løsninger virker i en travl virksomheds hverdag.

 

Med Telenor Erhverv kan I sige farvel til unødvendigt besvær:

Goddag til medarbejderbredbånd uden bøvl

Goddag til medarbejderbredbånd uden bøvl

Medarbejderbredbånd er blevet en tidsrøver med forskellige bredbåndsudbydere, routerteknologi, løntilskud og skatteregler. Vi har lavet aftaler med alle infrastrukturejerne, så I kan få én samlet løsning: Business Internet.

 

Vi tager os af alt det tekniske, det økonomiske og det administrative. Og jeres medarbejdere får lynhurtigt internet hjemme, uanset om det er fiber, coax eller DSL.

Goddag til ét fælles mobilabonnement

Goddag til ét fælles mobilabonnement

Telenor Erhverv har som det eneste teleselskab for alvor udryddet komplicerede produkter, overflødige procedurer og snørklet struktur. Derfor får jeres virksomhed en ubesværet hverdag med ét enkelt abonnement og én faktura. Slut med 1000 siders pdf’er med 25 forskellige typer abonnementer.

 

I stedet kan I det meste selv: Bestille simkort, oprette og styre medarbejderprofiler, tildele udlandstelefoni osv.

Goddag til billig data

Goddag til billig data

Alle virksomheder kender det. Når måneden er omme, har nogle medarbejdere brugt for meget data – og det koster. Omvendt har andre knapt brugt noget. Men de to ting bliver ikke udlignet. Det er ikke fair.

 

Hos Telenor Erhverv opererer vi med én stor samlet datapulje, som alle medarbejderne deler. Og den gælder for et helt år af gangen. På den måde får I fuld valuta for de gigabytes, I allerede har købt.

Goddag til mindre spildtid hos Regnskab

Goddag til mindre spildtid hos Regnskab

Lange uoverskuelige tele-regninger er et problem hos store virksomheder. Det dræner regnskabsafdelingen for mange timer. Hos Telenor Erhverv har vi skrottet den gammeldags måde at fakturere på og erstattet den med én overskuelig faktura. På den måde kan I spare mange bilags- og bogføringsresurser.

 

I har direkte adgang til OneScreen Business, hvor I fx styrer betaling og har overblik over forbrug. I har også adgang til ”maskinrummet”, hvor I kan justere på alle detaljer, trække statistik mv.

Goddag til problemfri overflytning

Goddag til problemfri overflytning

Når I skifter til Telenor Erhverv, tager vi os af alt besværet med overflytningen. I får tilknyttet implementerings-managers, der sørger for at opsige gamle abonnementer og aftaler, ordner integrationen til jeres økonomisystem, klarer medarbejdernes nye SIM-kort, sætter device management op for IT-afdelingen osv.

 

Det gør vi hos Telenor Erhverv som de eneste. For hvad er idéen i at skifte teleselskab, hvis der bare kommer mere bøvl ud af det?

Goddag til al den support I har brug for

Goddag til al den support I har brug for

Jeres personlige Telenor-konsulent kommer forbi hvert kvartal og fjerner døde numre, rydder op i jeres administration og gennemgår forbrug. I hverdagen opretter I bare en sag i supportcenteret, hvis der er knas med teknikken.

 

I kan også vælge at lade os klare hele molevitten. Med Managed Service henvender medarbejderne sig direkte til vores konsulenter, som hjælper med fx nye telefoner, mere data, medarbejderbredbånd osv.

Udbudstjekliste

Hos Telenor Erhverv har vi en særlig taskforce til tunge kunder som jer.
Derfor har vi stor erfaring med at få jeres hverdag til at fungere optimalt. Tjek selv her:

1

Flatrate aftale

2

Attraktive datapakke

3

Fuld dækning over hele landet

4

Online selvbetjening

5

Tilknyttet key account team

6

VIP-nummer til support

7

Simpel fakturering

8

Fuld service på medarbejderbredbånd