Sikkerhedsrådgivning

Vores IT-sikkerhedsrådgivning og sikkerhedsløsninger omfavner både medarbejderen, lederen og virksomhedens IT-infrastruktur. På den måde bidrager alle led i virksomheden til jeres sikkerhed ved hjælp fra nye indsigter og teknisk innovation.

Vores IT-sikkerhedsrådgivning og sikkerhedsløsninger omfavner både medarbejderen, lederen og virksomhedens IT-infrastruktur. På den måde bidrager alle led i virksomheden til jeres sikkerhed ved hjælp fra nye indsigter og teknisk innovation.

IT-sikkerhedsrådgivning fra bunden

Vi kan hjælpe med at træffe de rigtige teknologivalg, udvikle strategier og udføre teknisk design. Vi er også passionerede eksperter, når det handler om at sikre videre drift, implementere og dokumentere det digitale fundament. I vores sikkerhedsrådgivning er vi vant til at tage ansvar for koordinering og ledelse af projekter.

IT-sikkerhed drevet af specialister

IT-sikkerhed drevet af specialister

Hos os finder du dygtige specialister, der har omfattende erfaring fra it-branchen. Det kan være alt fra digitale arkitekter, løsningsarkitekter, projektledere og dygtige tekniske konsulenter med erfaring fra teknisk support, infrastruktur og sikkerhed. Hvis jeres virksomhed har behov for en erfaren sikkerhedsrådgiver, står vi altid klar til rådighed.

Menneskelig adfærd og IT-sikkerhed

Menneskelig adfærd og IT-sikkerhed

Vores tilgang til højere sikkerhed er at kombinere den menneskelige og teknologiske faktor i et digitalt univers, hvor både muligheder og trusler altid er i udvikling. Vi hjælper med at koordinere jeres IT-sikkerhed, så I bedst muligt udnytter de nye teknologiske potentialer, og tænker menneske og infrastruktur ind fra starten.

Sikkerhedstjek

Find ud af, hvor godt rustet jeres virksomhed er, når det kommer til malware-, spyware- og virusangreb på mobile enheder.

Sådan har vi hjulpet andre virksomheder

Skal vi finde den rigtige løsning til din virksomhed?

Kundeservice ikon

Vores eksperter er klar til at hjælpe dig i gang med den rigtige løsning.

Bestil et opkald

FAQ omSikkerhedsrådgivning

Når I får IT-sikkerhedsrådgivning af Telenor Erhverv, vil det sige, at vi rådgiver jer om, hvordan I kan få en bedre sikkerhedsadfærd, sikrere netværk, data- og DDoS-beskyttelse m.m. Det gør vi gennem blandt andet kurser, indsigtsrapporter og ved at udvikle strategier, der er skræddersyet til virksomheden. Derudover giver vi konstruktive anbefalinger til, hvor det kan være værdifuldt for virksomheden at øge IT-sikkerheden.

Formålet med vores IT-sikkerhedsrådgivning er at gøre det sværere for cyberkriminelle at ramme jeres virksomhed. Dermed kan I trygt fokusere på de vigtige kerneopgaver, velvidende om at virksomheden har sund sikkerhedsadfærd.

Desuden kommer rådgivningen fra vores specialister, der har mange års erfaring fra it-branchen og i at sikre en enkel, sikker infrastruktur, der er tilpasset den enkelte virksomhed. Fordelen er, at risikoen for økonomiske tab og lækket data bliver betydeligt mindre.

Der findes mange forskellige sikkerhedsløsninger. De seneste år er IT-sikkerheden nemlig blevet mere sårbar i takt med, at flere virksomheder bliver digitale, og hackerne bliver dygtigere.

Hos Telenor Erhverv kan I få optimeret virksomhedens netværk, så det bliver hurtigere, mere stabilt og bedre beskyttet, fx via WAN eller et privat netværk.. På den måde kan I styrke virksomhedens sikkerhed, så I er mindre sårbare overfor potentielle hackerangreb.

Derudover kan I få ConnectMore, der samler e-mails, data, telefoni og videokonference i ét samlet og sikkert virksomhedsnetværk. Fordelen ved denne sikkerhedsløsning er, at kun medarbejderne får adgang til virksomhedens servere – uden at udefrakommende kan få fingre i virksomhedens fortrolige oplysninger.

Det er både nemt, enkelt og hurtigt at få et sikkerhedstjek hos Telenor Erhverv. Besøg vores sikkerhedstjek her, besvar de forskellige spørgsmål og få at vide, hvor højt din virksomheds sikkerhedsniveau er. Du kan også bestille en udvidet sikkerhedsrapport, med endnu flere anbefalinger til, hvordan I kan forbedre jeres it-sikkerhed på mobile enheder. Sikkerhedstjekket tager kun et par minutter at gennemføre.

Systemsikkerhed handler om, at jeres virksomheds softwaresystemer er beskyttede mod IT-trusler. På den måde kan I bedre forhindre og reagere over for specifikke it-sikkerhedsmæssige hændelser.

I kan blandt andet styrke virksomhedens systemsikkerhed på alle jeres mobile enheder gennem MDM eller EMM. Det vil sige, at I selv styrer og administrerer alle mobile devices, som er fordelt ud på medarbejderne. Uden at I skal bekymre dig om, at andre får adgang til virksomhedens fortrolige oplysninger.Hos Telenor Erhverv har vi også support hele døgnet og alle ugens dage. Hvis du oplever fejl i virksomhedens systemsikkerhed, kan du derfor få hurtig hjælp og sikre din virksomhed. Du kan se vores netværksløsninger her.

Sikkerhedsadfærd er, hvordan medarbejderne gebærder sig online og bevidstheden om, hvordan de bedst fastholder en god IT-sikkerhed. Det kan for eksempel være ved kun at bruge unikke passwords, opdatere de mobile enheder, ikke åbne mistænksomme links og undgå offentlige netværk.

Fordelen ved god sikkerhedsadfærd er, at virksomheden er bedre sikret mod hackerangreb og potentielle risici for sikkerhedsbrud. Lær dine medarbejdere, hvordan de genkender phishing, finder på stærke adgangskoder, og generelt beskytter deres og virksomhedens følsomme oplysninger eller data.Har I behov for at blive rådgivet om god sikkerhedsadfærd? Hos Telenor Erhverv uddanner vi jeres medarbejdere, så de kan genkende forskellige typer af svindel, og hvordan de gennemskuer falske e-mails. Undervisningen er meget fleksibel, da alle e-learning-kurser kan blive gennemført på mobilen. Desuden bestemmer I selv udrulningen af de enkelte lektioner.