Machine 2 Machine

M2M er en genvej til værdifuld information og forretningsudvikling.

implementering af internet

En genvej til værdifuld forretningsudvikling

Machine 2 Machine (M2M) er et af områderne inden for Internet of Things (IoT), der er i voldsom vækst og udvikling. Teknologien bliver hele tiden bedre og åbner nye muligheder for at automatisere styring, effektivisere dokumentation og udvikle bæredygtige M2M-løsninger.

 

Traditionelt har M2M været anvendt til fjernovervågning af systemer, sporing af aktiver, energioptimering, supply chain og lagerstyring samt flådestyring og fx trådløse dankortbetalinger. Fremover forventer vi, at teknologien bliver vigtig inden for forbrugerelektronik og vil udvikle fx smart devices/clothing og telemedicin.

 

Tænker du M2M ind i din forretning, kan teknologien og den rivende udviklingen af IoT vise sig at være en afgørende spiller – måske en game changer – når du produktudvikler, undersøger nye kundesegmenter, indtægtskilder og ønsker at styrke din konkurrenceevne.

Optimering af driften i alle industrier

Telenor har i de sidste 10 år bidraget til og udviklet M2M-løsninger til både danske og udenlandske virksomheder. Nogle gange har et sim-kort kunne klare jobbet og rykket en hel branche – andre gange har der været behov for en større behovsafdækning for at udvikle den rigtige løsning. Og for at udvikle den optimale løsning, trækker vi ofte på vores verdensomspændende netværk og kombinerer gerne vores produkter med bidrag fra vores partnere fra ind- og udland.

 

Når vi indgår et samarbejde og skal være med til at udvikle en M2M-løsning, starter vi altid med at forstå jeres virksomhed, jeres værdier og varestrømme. Herefter udvikler vi i tæt samarbejde med dig en business case og designer den løsning, der vil gøre en forskel for jer.

Fire industrier der har brugt M2M

Her er eksempler fra fire industrier, der har brugt M2M til at reducere omkostningerne og udvikle deres virksomhed