Fuld fleksibilitet, simpel administration

One IoT er Telenors abonnement til IoT-løsninger. Med One IoT får du ét abonnement til alle dine simkort. Du er sikret lave omkostninger, minimal administration og høj sikkerhed - så kan du trygt fokusere på at udvikle din forretning.

One IoT er Telenors abonnement til IoT-løsninger. Med One IoT får du ét abonnement til alle dine simkort. Du er sikret lave omkostninger, minimal administration og høj sikkerhed - så kan du trygt fokusere på at udvikle din forretning.

Det får du med One IoT

One IoT understøtter både NB-IoT og LTE-M samt 2G, 4G og 5G – og I kan frit vælge mellem teknologierne. Med datakryptering og høj ‘quality of services’ i et licenseret spektrum er I garanteret en høj grad af sikkerhed i transporten af jeres data.

 

 

En fælles datapulje

I får fælles datapulje, som deles på tværs af jeres simkort. Dermed undgår I at betale for data, som I ikke bruger.

En fast pris

I får en fast månedlig pris baseret på jeres behov for data og antal simkort. I kan nemt ændre jeres abonnement undervejs.

Global roaming

Med +400 roamingaftaler dækker vi jer I hele verden, og I er sikret lave priser, når jeres løsning skal skaleres.

Selvaktiverende simkort

Ingen manuel administration. Dine simkort aktiverer automatisk, når dit produkt tages i brug af slutbrugeren.

Forbrugsovervågning

I modtager månedlige forbrugsrapporter, hvor I kan følge jeres dataforbrug for hvert enkelt simkort.

Simpel fakturering

I får én simpel regning for alle jeres simkort, der gør det nemt at overskue jeres omkostninger.
Hør mere om fordelene ved One IoT og få beregnet en pris for din virksomhed.
 

Værd at vide om Telenors One IoT

NB-IoT og LTE-M er to nye cellulære netværksteknologier, der er udviklet specifikt til at forbinde IoT-løsninger – sikkert, billigt og effektivt.

NB-IoT og LTE-M sikrer bedre dækning, lavere strømforbrug og maksimal sikkerhed. De nye teknologier er særligt velegnet til at forbinde trådløse enheder i områder med udfordrende dækningsforhold, eksempelvis under jorden eller dybt inde i bygninger bag beton og jern. Samtidig er NB-IoT og LTE-M designet til at forbruge meget lidt strøm på datatransport, hvilket giver gode muligheder for at optimere batterilevetiden på jeres enhed.

Intet andet IoT-netværk dækker så bredt som det cellulære netværk. Både NB-IoT og LTE-M er standardiserede teknologier og  globalt udrullet. De virker 'out-of-the-box' uden behov for lokale installationer eller teknisk ekspertise, og I har dermed adgang til en fremtidssikret infrastruktur, der er nem at komme i gang med, når jeres produkt skal forbindes - både i Danmark og udlandet.

Vi har implementeret NB-IoT og LTE-M i hele vores netværk, og kan som én af få operatører tilbyde landsdækkende service på NB-IoT og LTE-M.

Telenor har over 4.000 mobilmaster i Danmark, hvilket gør det til det IoT-netværk i Danmark med flest master. Det sikrer en stærk og bred dækning i hele Danmark.

På vores interaktive dækningskort kan du se, hvordan vores forskellige netværksteknologier dækker i hele Danmark: https://www.telenor.dk/kundeservice/drift-og-dakning/dakning/dakningskort/

Telenor har mere end 400 roamingaftaler i ca. 200 lande. Vi kan dermed tilbyde global roaming og sikre, at vores kunder kan forbinde deres IoT-enheder uanset hvor i verden, de befinder sig. Vi dækker eksempelvis NB-IoT og LTE-M i USA, Storbritannien, Tyskland og mange andre lande, der har udrullet de nye netværksteknologier i deres netværk.

Har du spørgsmål til roaming, kan du altid kontakte os på iot@telenor.dk.

Simkort leveres i den ønskede formtype. Det kan enten være som 3-i-1 (2FF/3FF/4FF) eller som lodbart simkort (MFF2).

Simkort leveres klar til brug, og de kræver ingen manuel aktivering.

Hvert simkort indeholder 25 KB data, 2 SMS'er og 15 sekunders tale, der kan anvendes til opstart og test, uden at simkortet aktiverer og fakturering påbegynder.

Vi har skåret al unødig administration væk - så I kan bruge jeres tid, der hvor den giver mest værdi.

Skulle I alligevel have brug for at administrere jeres abonnementer eller finde information om simkort, dataforbrug eller noget tredje, kan  I altid logge på vores selvbetjeningsplatform, OneScreen.

Telenors netværk sikrer jer en stabil og sikker datatransmission. Al trafik gennem mobilnettet sker krypteret og efter gældende sikkerhedsstandarder. Vi anvender et licenseret spektrum, hvilket giver jer høj ’quality of service’ med minimale forstyrrelser i netværket.

Få beregnet din pris

Udfyld nedenstående formular, hvis vi skal beregne en uforpligtende pris på One IoT for din virksomhed. Vi ringer dig op hurtigst muligt.

Udfyld nedenstående formular, hvis vi skal beregne en uforpligtende pris på One IoT for din virksomhed. Vi ringer dig op hurtigst muligt.

Ofte stillede spørgsmål om One IoT

IoT betyder “Internet of Things” og er, når fysiske objekter er forbundet med hinanden over internettet. IoT kan bestå af mange former for enheder, der er tilsluttet internettet, men begrebet bliver typisk brugt om enheder, der kommunikerer med hinanden. Disse IoT-enheder kan både udsende, indhente og udveksle data.

IoT er for eksempel, når dine højtalere er koblet sammen via Wi-Fi. Eller når der er koblet sensorer på offentlige skraldespande, som giver kommunen besked, når de skal tømmes eller lugter grimt. Der bruges også IoT-teknologi i hjertestartere, som giver besked, når et batteri skal oplades. Du kan altså bruge IoT til mange formål.

Fordelene ved IoT er, at det kan gøre din hverdag og din virksomhed endnu mere effektiv. Når ting er forbundet til internettet, så kan de nemlig give dig informationer, du skal bruge.

LTE står for Long Term Evolution og er en netværksteknologi, der er kendt for god dækning, uanset hvor du befinder dig. Denne funktion er yderst brugbar, hvis du er i områder med dårlig dækning – for eksempel langt under jorden. Samtidig bruger LTE ikke særlig meget strøm på at transportere din data. Det er med til, at enhedens batteri holder endnu længere.

LTE-M er en form for mobilnetværk og dermed får du naturligvis samme sikkerhed, som du kender det fra vores øvrige mobilnet. Al data bliver nemlig krypteret i et licenseret spektrum. Det betyder, at din virksomhed er sikret høj ’quality of service’ og minimal risiko for forstyrrelser.

Vælger du et LTE-abonnement hos Telenor Erhverv, så indebærer det flere fordele.

Blandt andet slipper din virksomhed for at betale for data, der ikke er brug for. Du og kollegerne får nemlig en fælles datapulje, som deles på tværs af jeres simkort. Naturligvis til én fast månedlig pris og én simpel regning. Alle simkort bliver desuden automatisk aktiveret, når jeres produkt bliver taget i brug.

Med et LTE-abonnement får din virksomhed også adgang til lynhurtigt netværk og god dækning i både Danmark og mange andre lande. Vi har nemlig over 400 roamingaftaler i udlandet og en stærk, bred dækning i hele Danmark. En månedlig rapport fra os fortæller om jeres seneste forbrug for hvert enkelt simkort.

En forudsætning for IoT er stærke netværksforbindelser og beskyttelse af transport af data. Det er din virksomhed sikret med et IoT-abonnement fra Telenor Erhverv. Alle vores netværk er nemlig krypterede og al trafik gennem mobilnettet sker efter gældende sikkerhedsstandarder. Samtidig har vi det netværk i Danmark med flest master. Det sikrer dig en stærk og bred dækning i hele landet.

Med et IoT-abonnement hos Telenor Erhverv er din virksomhed også sikret lave omkostninger, et overblik og minimal administration. Du får nemlig ét abonnement, én pris og én regning på tværs af alle virksomhedens simkort. Desuden bliver abonnementet tilpasset netop jeres behov. Så betaler I ikke for mere end det, I har brug for. Vælg frit mellem teknologierne NB-IoT og LTE-M samt 2G, 4G og 5G.

Der er flere gode grunde til at have et NB-IoT-abonnement hos Telenor Erhverv. Først og fremmest kan du forbinde virksomhedens assets til nettet uanset hvor i landet, du befinder dig. Vi har nemlig det IoT-netværk i Danmark med flest master. Så er din virksomhed altid sikret en stærk og bred dækning.

Med et NB-IoT-abonnement hos os får du også opfyldt de behov, som netop din virksomhed har. Vi tilpasser abonnementet til jer. Faktisk får virksomheden en fælles datapulje, som deles på tværs af jeres simkort. På den måde undgår du at betale for data, som I ikke bruger.

Søger du en løsning, hvor batterilevetid og dækning er vigtige parametre? Så kan et NB-IoT-abonnement også være relevant. Teknologien er nemlig kendetegnet ved at have et meget lavt strømforbrug og en meget god dækning – selv når du befinder dig i områder med svag forbindelse.