Fuld fleksibilitet, simpel administration

Fuld fleksibilitet, simpel administration

One IoT er Telenors abonnement til IoT-løsninger. Med One IoT får du ét abonnement til alle dine simkort. Du er sikret lave omkostninger, minimal administration og høj sikkerhed - så kan du trygt fokusere på at udvikle din forretning.

One IoT er Telenors abonnement til IoT-løsninger. Med One IoT får du ét abonnement til alle dine simkort. Du er sikret lave omkostninger, minimal administration og høj sikkerhed - så kan du trygt fokusere på at udvikle din forretning.

Det får du med One IoT

One IoT understøtter både NB-IoT og LTE-M samt 2G, 4G og 5G – og I kan frit vælge mellem teknologierne. Med datakryptering og høj ‘quality of services’ i et licenseret spektrum er I garanteret en høj grad af sikkerhed i transporten af jeres data.

 

 

Hør mere om fordelene ved One IoT og få beregnet en pris for din virksomhed.
 

Spørgsmål

NB-IoT og LTE-M er to nye cellulære netværksteknologier, der er udviklet specifikt til at forbinde IoT-løsninger – sikkert, billigt og effektivt.

NB-IoT og LTE-M sikrer bedre dækning, lavere strømforbrug og maksimal sikkerhed. De nye teknologier er særligt velegnet til at forbinde trådløse enheder i områder med udfordrende dækningsforhold, eksempelvis under jorden eller dybt inde i bygninger bag beton og jern. Samtidig er NB-IoT og LTE-M designet til at forbruge meget lidt strøm på datatransport, hvilket giver gode muligheder for at optimere batterilevetiden på jeres enhed.

Intet andet IoT-netværk dækker så bredt som det cellulære netværk. Både NB-IoT og LTE-M er standardiserede teknologier og  globalt udrullet. De virker 'out-of-the-box' uden behov for lokale installationer eller teknisk ekspertise, og I har dermed adgang til en fremtidssikret infrastruktur, der er nem at komme i gang med, når jeres produkt skal forbindes - både i Danmark og udlandet.

Vi har implementeret NB-IoT og LTE-M i hele vores netværk, og kan som én af få operatører tilbyde landsdækkende service på NB-IoT og LTE-M.

Telenor har over 4.000 mobilmaster i Danmark, hvilket gør det til det IoT-netværk i Danmark med flest master. Det sikrer en stærk og bred dækning i hele Danmark.

På vores interaktive dækningskort kan du se, hvordan vores forskellige netværksteknologier dækker i hele Danmark: https://www.telenor.dk/kundeservice/drift-og-dakning/dakning/dakningskort/

Telenor har mere end 400 roamingaftaler i ca. 200 lande. Vi kan dermed tilbyde global roaming og sikre, at vores kunder kan forbinde deres IoT-enheder uanset hvor i verden, de befinder sig. Vi dækker eksempelvis NB-IoT og LTE-M i USA, Storbritannien, Tyskland og mange andre lande, der har udrullet de nye netværksteknologier i deres netværk.

Har du spørgsmål til roaming, kan du altid kontakte os på iot@telenor.dk.

Med One IoT får du én fast pris på tværs af alle dine simkort.

Prisen udregnes på baggrund af, hvor mange simkort du skal bruge, og hvor mange data, de skal sende. Du kender prisen på forhånd, så du altid ved, hvad din omkostning er.

Simkortene deler data via én fælles datapulje, så du undgår ekstraregninger ved varierende dataforbrug.

Skulle jeres behov ændre sig undervejs, kan pris og datapulje nemt justeres til undervejs.

Simkort leveres i den ønskede formtype. Det kan enten være som 3-i-1 (2FF/3FF/4FF) eller som lodbart simkort (MFF2).

Simkort leveres klar til brug, og de kræver ingen manuel aktivering.

Hvert simkort indeholder 25 KB data, 2 SMS'er og 15 sekunders tale, der kan anvendes til opstart og test, uden at simkortet aktiverer og fakturering påbegynder.

Vi har skåret al unødig administration væk - så I kan bruge jeres tid, der hvor den giver mest værdi.

Skulle I alligevel have brug for at administrere jeres abonnementer eller finde information om simkort, dataforbrug eller noget tredje, kan  I altid logge på vores selvbetjeningsplatform, OneScreen.

Telenors netværk sikrer jer en stabil og sikker datatransmission. Al trafik gennem mobilnettet sker krypteret og efter gældende sikkerhedsstandarder. Vi anvender et licenseret spektrum, hvilket giver jer høj ’quality of service’ med minimale forstyrrelser i netværket.

Vi tilbyder gratis test-simkort til kunder, der ønsker at teste deres IoT-løsning på vores netværk.

Med vores test-simkort får I:

  • 5 simkort
  • Adgang til alle netværksteknologier
  • 3-6 måneders testperiode
  • Application note til opsætning

Test-simkort kan bestilles her: http://www.telenor.dk/erhverv/internet-of-things/test-simkort/

Få beregnet din pris

Få beregnet din pris

Udfyld nedenstående formular, hvis vi skal beregne en uforpligtende pris på One IoT for din virksomhed. Vi ringer dig op hurtigst muligt.

Udfyld nedenstående formular, hvis vi skal beregne en uforpligtende pris på One IoT for din virksomhed. Vi ringer dig op hurtigst muligt.