Erhvervs-APN og Fast IP-adresse

Med Erhvervs-APN og Fast IP til Mobilt Internet får du flere muligheder med din mobile internetforbindelse.

Erhvervs-APN giver dig en ægte, offentlig IP-adresse, mens du er på nettet. En offentlig IP-adresse er tit en forudsætning for de teknisk mere krævende typer af internet-brug – f.eks. VPN-opkoblinger, hosting af egne servere, onlinespil m.m.

Har du Erhvervs-APN, får du ikke en fast IP-adresse, men en IP-adresse der ændrer sig fra gang til gang, for hver gang du kobler op.

Har du brug for en fast IP-adresse, så anbefaler vi derfor, du køber Fast IP-adresse til Mobilt Internet. Så er du sikret den samme IP-adresse, hver gang du kobler op med et Telenor Mobilt Internet.

Bestil Erhvervs-APN og Fast IP til Mobilt Internet ved at ringe til Telenor Kundeservice på 72 120 000. Vi kan også vejlede dig om, hvilken løsning der passer dig bedst til dig og din virksomhed.

 

Tillægsservices Tillæg til mobil/mobilt internet Abonnement pr. md. eks. moms Oprettelsesgebyr
Fast IP til MBB 1. stk  Alle mobilt internet 49 DKK 0 DKK
Fast IP til MBB Bundles (min. køb er 16 styk) Alle mobilt internet Fra 464 DKK  500 DKK
Erhvervs APN Alle mobilt internet  5 DKK 0 DKK

Hjalp denne side dig?

Tak for din feedback

Spørgsmål og svar

Erhvervs-APN giver dig en såkaldt ”offentlig” IP-adresse. Det IP-nummer, din computer oplyser dig om, at du har fået, er med Erhvervs-APN det samme som det IP-nummer du faktisk går på internettet med. Det betyder, at andre computere eller hjemmesider på nettet får den ”rigtige” IP-adresse på dig. Det er i nogle tilfælde nødvendigt for at fx VPN-forbindelser mm. virker. Hvis du i dag ikke oplever problemer med at surfe på nettet, har du ikke brug for Erhvervs-APN eller Fast IP til Mobilt Internet.

Ja. Du skal ændre det såkaldte APN på din mobil eller dongle.

Som udgangspunkt hedder dit APN hos Telenor "internet". Det skal ændres til "public" (Uden "-tegnene) for Erhvervs-APN og "static.telenor.dk" (Uden "-tegnene) for Fast IP til Mobilt Internet.

Er du i tvivl om, hvordan du ændrer APN, så tjek brugsanvisningen til din mobil eller dongle.

Har du stadig spørgsmål?

Hvis du er i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - Vi er klar mandag til lørdag 7-23.