Enterprise Mobility Management

Enterprise Mobility Management (EMM) er en viderebygning af Mobile Device Management (MDM), som giver dig flere muligheder for centralstyring og udrulning af apps på mobile enheder. Fordelen ved en EMM-løsning er, at du via en portal kan administrere arbejdsrelevante programmer på dine medarbejderes enheder. I sidste ende betyder det større datasikkerhed, bedre overblik og højere simplicitet til både den ansatte og jeres administration.

Enterprise Mobility Management (EMM) er en viderebygning af Mobile Device Management (MDM), som giver dig flere muligheder for centralstyring og udrulning af apps på mobile enheder. Fordelen ved en EMM-løsning er, at du via en portal kan administrere arbejdsrelevante programmer på dine medarbejderes enheder. I sidste ende betyder det større datasikkerhed, bedre overblik og højere simplicitet til både den ansatte og jeres administration.

EMM er en løsning, der optimerer sikkerhed og brugersimplicitet hos medarbejderen
Styrket datasikkerhed ved hjælp af adskillelse mellem privat- og arbejdsbrug
Spar tid på installation og vedligeholdelse af apps og software
Al data behandles indenfor EU
EMM styrker databeskyttelsen

EMM styrker databeskyttelsen

Udover kill wipe lock (KWL) og password protection styrker EMM sikkerheden yderligere. For det første er virksomheden bedre sikret mod digitale trusler som malware, når arbejdsrelevante software og apps udrulles fra IT-afdelingen.

 

Det er muligt at skræddersy den mobile enhed til den enkelte medarbejder og bestemme i hvilket omfang, apps og programmer hentes ned.

 

Virksomhedens data kan opbevares i en lukket container adskilt fra medarbejdernes egne data. Det giver medarbejderen mulighed for også at bruge enheden i privat regi. Samtidig er følsomme virksomhedsdata beskyttet, hvis en medarbejder mister eller får stjålet sin mobil.

 

Enterprise Mobility Management lever op til de skærpede GDPR-krav vedrørende beskyttelse af personoplysninger. Vores leverandør behandler kun data indenfor EU/EØS, hvilket betyder, at medarbejdernes data beskyttes af den europæiske GDPR-lovgivning.

Tekniske minimumskrav for statslige myndigheder

Som et led i den nationale strategi for cyber- og informationssikkerhed 2022-2024, er de tekniske minimumskrav for statslige myndigheder blevet opdateret. Med opdateringen er der samtidig blevet indført et krav om implementering af en MDM-løsning (Mobile Device Management) for mobile enheder, så det sikres, at arbejdsrelaterede data beskyttes.

Sikkerhedstjek

Find ud af, hvor godt rustet jeres virksomhed er, når det kommer til malware-, spyware- og virusangreb på mobile enheder.

Skal vi finde den rigtige løsning til din virksomhed?

Kundeservice ikon

Vores eksperter er klar til at hjælpe dig i gang med den rigtige løsning.

Bestil et opkald

FAQ om EMM

EMM betyder ‘Enterprise Mobility Management’ og er et digitalt udrulningssystem, der skal beskytte virksomheders data mod digitale trusler og hackere.

Til forskel fra MDM (Mobile Device Management), som også sikrer virksomhedens mobile enheder, så er EMM en videreudvikling af dette. Med EMM er virksomheden blandt andet bedre sikret mod digitale trusler som malware, når software og apps udrulles. Dermed er EMM med til at styrke hele virksomhedens datasikkerhed.

EMM er især gavnligt på mobile enheder som smartphones og tablets. Hvis medarbejderne også anvender enhederne på farten eller til privat brug, er der nemlig større risiko for, at de bliver hacket. Her hjælper EMM med at sikre alt data på enheden. På den måde bliver fortrolige oplysninger ikke lige så nemt misbrugt.

EMM styrker sikkerheden hos virksomheder ved at beskytte data.

EMM fungerer blandt andet ved at opbevare virksomhedens apps med følsomme data i en lukket, digital “container”. Hvis en hacker kommer ind på en medarbejders telefon, kan de dermed ikke i samme ombæring få adgang til de forskellige apps med fortrolige firmaoplysninger.

Desuden styrker EMM datasikkerheden ved, at I kan lukke og slukke for medarbejderens arbejdstelefon, uanset hvor i landet enheden er. 

Med EMM kan I også sætte krav for, at adgangskoder til de mobile enheder skal være svære at gætte – også kendt som “password protection”. Så bruger medarbejderen ikke eksempelvis “1234” som kode.

EMM er aktuel for især større eller mere komplekse virksomheder, hvor medarbejderne bruger mobile enheder, der indeholder fortrolig information. 

Hvis medarbejderen eksempelvis arbejder hjemmefra og trykker på et link, som indeholder en virus, kan EMM sætte en stopper for, at hackeren får adgang til fortrolig information. 

Denne funktion betyder dog ikke, at enhederne ikke kan bruges privat. Jeres data er nemlig opbevaret i en lukket container adskilt fra medarbejdernes egne data. Ved at adskille privat- og arbejdsbrug kan medarbejderen dermed bruge enheden i privat regi samtidig med, at jeres virksomhedsdata er beskyttet.

Se også vores netværksløsninger, der blandt andet tilbyder et sikkert netværk, der forbinder hele virksomheden. Uanset hvor i landet alle er.

Vælger I en Enterprise Mobility Management-løsning Telenor Erhverv, kan I styre I det centralt. Det vil sige, at I får adgang til en portal, hvor administrationen kan installere, opdatere og kontrollere arbejdsrelevante apps på hver enkelt medarbejders enhed. Fordelen er, at I får større datasikkerhed, bedre overblik og mere tid til både den ansatte og jeres administration.

Når en ansat eksempelvis stopper, kan I også let gøre arbejdstelefon og tablet klar til en ny medarbejder. 

Ved at styre EMM centralt kan I spare tid på både installation samt vedligeholdelse af apps og software.

Hos Telenor Erhverv kan I få support til EMM fra morgen til aften og på alle ugens dage. Vi ved nemlig, hvor vigtigt høj datasikkerhed er. Derfor er vores løsning både driftssikker og stabil med høj oppetid, hvor du kan melde fejl ind hele døgnet.

Derudover får I hjælp af vores sikkerhedskonsulenter, i forbindelse med implementeringen af EMM, og I bliver vejledt i, hvordan systemet virker.

Formålet med vores EMM-løsning er at give jeres medarbejdere mulighed for at arbejde mere fleksibelt – på en sikker og kontrolleret måde. På den måde kan medarbejderne få adgang til data, uanset hvor og hvornår, samtidig med, at I har kontrol.

Hos Telenor Erhverv står vi klar med en skræddersyet løsning, som hjælper netop jeres virksomhed med at få en stærkere datasikkerhed.