PC2iPad: Webinar med Apple

Hellere iPad end PC? Sammen med Apple lærer vi dig nemt og hurtigt, hvordan virksomheder kan integrere iPads som et dynamisk arbejdsredskab.

Hellere iPad end PC? Sammen med Apple lærer vi dig nemt og hurtigt, hvordan virksomheder kan integrere iPads som et dynamisk arbejdsredskab.


Michael og Robert introducerer, hvordan iPads er et dynamisk værktøj i arbejdsdagen. I alle Telenor-butikker bruger vi f.eks. iPads som "kasseapparat", så Telenor-medarbejdere frit kan bevæge sig rundt i butikken. På den måde er der plads til at opleve butikkens atmosfære og salgsmiljøer, hvor den gode kundedialog kan bevares uden distancen bag en disk.

Har du en tømrervirksomhed, er du ejendomsmægler, har en frisørsalon eller et rengøringsfirma, er en iPad også en idéel løsning. Skal dine svende ud at lave service hos kunder, er iPad'en også smart at have i firmabilen, når de skal finde tegninger eller kundeoplysninger.

Erstat PC'en med en iPad

Er du egentlig mere til Apples produkter? Så skal du se eller gense vores webinar PC2iPad, hvor vi sammen med Apple uddyber, hvordan du på linje med en PC kan integrere iPads i din virksomhed. Er du eller dine medarbejdere på farten, på byggepladsen eller på kundebesøg, er en iPad nem at have med under armen. Og sætter du et datasimkort i, kan du få glæde af den, uanset hvor du er.

Når vi sammen med Apple dykker ned i fordelene ved en iPad, vil du opleve et stort fokus på den fleksible arbejdsplads. Har du for eksempel en eller flere butikker, er en iPad et fordelagtigt redskab, du kan tage med rundt i butikken. Det giver rum til dynamiske kundeoplevelser, og du slipper for altid at stå bag en disk.

Erstatter du PC’er med iPads, er det samtidig lig med lavere omkostninger, enkel opsætning og hurtig idriftsættelse. Er du og dine medarbejdere allerede bekendt med iOS, er systemet jo et velkendt ansigt, som forenkler og minimerer oplæringsprocessen.

I webinaret møder du

Med iPads får du brug for en komplet løsning

Vælger du iPads til din virikosmhed, kan vi hjælpe dig med en komplet løsning. Det kan f.eks. være wifi på kontoret, i butikken eller på lageret, eller et simkort i iPad'en til jer på farten, på byggepladsen eller på kundebesøg. Vi er også eksperter inden for it-sikkerhed, så du og dine medarbejdere altid kan føle sig trygge - uanset hvor I er. 

Skal vi finde den rigtige løsning til din virksomhed?

Kundeservice ikon

Vores eksperter er klar til at hjælpe dig i gang med den rigtige løsning.

Bestil et opkald

Nyhedsbrev fra Telenor Erhverv

Det er kun en gang imellem, vi har noget klogt at sige. Derfor spammer vi ikke din indbakke. Få gode råd, nyheder og tilbud i et omfang, der er til at arbejde videre med.