Device Management (MDM)

Med Telenor Mobile Device Management (MDM) får du både MDM og EMM - Enterprise Mobility Management. For os er det to sider af samme sag: Din mobilsikkerhed og beskyttelse af virksomhedens data. Og du behøver ikke engang være mobilkunde

Med Telenor Mobile Device Management (MDM) får du både MDM og EMM - Enterprise Mobility Management. For os er det to sider af samme sag: Din mobilsikkerhed og beskyttelse af virksomhedens data. Og du behøver ikke engang være mobilkunde

Nemmere at håndtere både apps og adgange

Nemmere at håndtere både apps og adgange

I Telenor’s EMM portal kan du til en hver tid tildele eller tilbagekalde apps, ligesom du også kan sikre at de er opdateret for at understøtte virksomhedens release management, på forretningskritiske apps.

 

Nemmere og hurtigere at udrulle enheder

Nemmere og hurtigere at udrulle enheder

Ved brug af Apple ABM, Samsung KME og Android Zero touch på EMM serveren, sikrer du, at enhederne altid bliver opsat korrekt, og at brugerne har de værktøjer de skal bruge. På samme måde er det fx også nemt at fjerne brugers Apple ID & Google ID, uden den enkelte brugers kode.

Du kan både sikre enheden og data

Du kan både sikre enheden og data

Du sikrer, at compliance omkring data (GDPR) og låsekode-politikker altid er overholdt, ligesom krav til type af låsekode. Det samme gælder naturligvis også muligheden for at wipe eller låse enheden, så enheden ikke kan benyttes. Ydermere kan du begrænse enheden, så der fx ikke kan benyttes ukendte WIFI.

Nye tider. Nye krav. Både til håndtering og sikkerhed

Mobilen er for længst blevet den foretrukne enhed, når vi skal læse og skrive e-mails, chatte, tjekke interne medier - eller få adgang til dokumenter, holde møder på Teams og andre vigtige arbejdsopgaver. Mobilen gør os fleksible, effektive og ja, naturligvis mobile.

 

Samtidig bruger vi også telefonen til private opgaver, som fx at kommunikere med venner og familie, dele oplysninger og fotos via apps på sociale medier, eller bare lytte til musik og hygge os med spil og sjov.

 

Men når det hele smelter sammen og firmamobilen bruges privat, stiller det store krav, både til håndtering af virksomhedens enheder og tilhørende apps, men også - eller især til sikkerheden.

MDM og EMM sikrer effektiv drift og styrker datasikkerheden

MDM og EMM sikrer effektiv drift og styrker datasikkerheden

Bliv klogere på, hvordan du sparer tid og ressourcer i driften af din virksomheds mobile enheder, og på hvordan du får optimeret datasikkerheden. Business Strategy Manager i Telenor Danmark, Frank Holmfort, fortæller om gevinsterne ved Mobil Device Management og Entreprise Mobility Management.

Sådan har vi hjulpet Aarhus Kommune

Sådan har vi hjulpet andre virksomheder

Bliv klogere på Telenor MDM/EMM

EMM står for Enterprise Mobility Management. Telenor EMM er en skalerbar og cloudbaseret løsning, der giver virksomheden kontrol over mobile enheder som smartphones & tablets og bærbare pc’er der kører MacOS.


Telenor EMM, indeholder ud over MDM (Mobile Device Management) administration/styring af mobile enheder, også applikationsstyring (MAM – Mobile Application Management), identitets- og adgangsstyring, MCM (Mobile Content Management) og mulighed for opbygning af arbejdsområde på enheden ( containerization ).


Hvis du vil integrere Telenor EMM i forhold til interne systemer som Exchange Server og Active Directory eller Azure, er dette muligt.


Denne opsætning kan enten udføres af virksomheden selv eller som en betalt service udført af Telenor. Men hvis du vælger ikke at have nogen integrationer, vil du stadig kunne anvende Telenor EMM blot er bruger informationer uploadet manuelt.


Du får et fuldt overblik, beskyttelse og kontrol over dine enheder.


Automatisk enhedsudrulning består af portaler som leveres af henholdsvis, Apple, Samsung & Android som muliggør at enheden udrulles automatisk til Telenor EMM. De portaler er følgende.


Apple Business Manager er en webbaseret portal, hvor IT-afdelinger kan implementere iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV og Mac fra ét centralt sted, Apple Business Manager - ABM, gør det nemt at automatisere implementering af enheder, købe apps/programmer og distribuere indhold samt oprette administrerede Apple-id’er for medarbejdere.


Efter registrering af iOS/MacOS i apple Business Manager, skal enhedsbrugeren ganske enkelt tænde den og oprette forbindelse til Wi-Fi eller 4G/5G under den indledende enhedsopsætningsproces og enheden opsættes automatisk i tæt samarbejde med Telenor EMM.


Samsung KME - Knox Mobile Enrollment er en zero-touch implementeringstjeneste, der giver dig mulighed for hurtigt at tilmelde et stort antal Android-enheder til din MDM / EMM løsning.


Når en it-administrator eller en enheds reseller ( Telenor DK er officiel reseller ) registrerer en enhed hos tjenesten, skal enhedsbrugeren ganske enkelt tænde den og oprette forbindelse til Wi-Fi eller 4G/5G under den indledende enhedsopsætningsproces og enheden opsættes automatisk i tæt samarbejde med Telenor EMM.


Android Zero-touch er en zero-touch implementeringstjeneste. Via zero-touch portalen, kan dit team implementere lige så mange virksomhedsejede enheder på én gang, som det ønskes. Når du køber en enhed via en officiel reseller ( Telenor DK er officiel reseller ) vil den blive registreret til zero-touch portalen og få tildelt en udrulningsprofil.


Det betyder at enhedsbrugeren ganske enkelt, tænder enheden og opretter forbindelse til Wi-Fi eller 4G/5G under den indledende enhedsopsætningsproces, og enheden opsættes automatisk i tæt samarbejde med Telenor EMM.


Ja, der skal installeres en app på enheden, dette kan gøres enten automatisk eller manuelt.


Når dette er installeret vil virksomheden have mulighed for at sende apps til medarbejdere, så de gøres tilgængelige i en virksomheds App Store på din mobilenhed, eller sende appen direkte ud på enheden.


Det vil også være muligt at låse eller wipe/slette enheden.


Afhængigt af implementeringen kan apps og opdateringer også fjerninstalleres og opdateres automatisk, eller udskydes i forhold til virksomhedens release management.


Administratoren har mulighed for at have oversigt over apps, der distribueres af selve tjenesten. Det er også muligt at indsamle data om andre installerede apps, men denne funktion er valgfri, og mange virksomheder vælger ikke at aktivere den.


Tjenesten indsamler kun de oplysninger, der er nødvendige for at sikre din sikkerhed og produktivitet.


Tjenesten har ikke adgang til e-mails, kontakter, kalender, SMS, fotos, dokumenter osv. Placering er muligt at indsamle, hvis brugeren accepterer dette i appen.


Mange virksomheder vælger dog ikke at aktivere denne funktion i Telenor EMM.


Indsamling af oplysninger om, hvilke apps der er installeret af brugeren, er en valgfri indstilling, som kan slås til og fra.


Data gemmes på servere i EU. Der er høje sikkerhedskrav til disse servere, og de følger standarder som ISO 27001 & ISO 9001 for sikkerhed og adgang.


Nej, alle kan bruge Telenor EMM uanset operatør, blot der er data adgang på enheden enten via WIFI eller mobildata.


For at du kan komme hurtigt i gang og få mest muligt ud af din løsning, vil du altid blive sammenkoblet med en løsnings designer, som er med fra start til slut og vil være din direkte kontakt i implementeringsforløbet.Standard startpakke

En standard start-up pakke har en fast pris og opfylder de mest almindelige behov i en virksomhed.


Dette omfatter bl.a. en forbindelse til Apple/Samsung/Google til automatisk konfiguration af nye enheder, integration til Azure AD, konfiguration af e-mail, appinstallation, sikkerhedspolitik, konfigurationsopsætninger og opsætningsgennemgang.Skræddersyet startpakke

I samarbejde med din tilknyttede løsningsdesigner, kan vi også tilbyde skræddersyede opsætninger efter nærmere aftale.


Dette omfatter for eksempel integration med ad/file server (on premise), opsætning af funktionsterminaler (Kiosk), differentieret opsætning, integration med virksomhedens eksisterende løsninger (VPN, PKI/CA).Slutbrugersupport

Hvis det ønskes, kan vores supportteam tilbyde 1st line support til slutbrugerne.


Skal vi finde den rigtige løsning til din virksomhed?

Kundeservice ikon

Vores eksperter er klar til at hjælpe dig i gang med den rigtige løsning.

Bestil et opkald

Nyhedsbrev fra Telenor Erhverv

Det er kun en gang imellem, vi har noget klogt at sige. Derfor spammer vi ikke din indbakke. Få gode råd, nyheder og tilbud i et omfang, der er til at arbejde videre med.