SafeZone sikrer både medarbejderen og virksomheden

Kim Johansen International Transport er en større europæisk transportvirksomhed, der  beskæftiger sig med levering af tidsfølsomme varer. De har opbygget et ry for præcision og pålidelighed. Deres løsninger er effektive og økonomiske, og de fokuserer på at levere varer til tiden.

 

I et kapløb mod tiden bliver der hele tiden præsenteret nye risici, og derfor er det essentielt for Kim Johansen at have klare sikkerhedsprocedurer. Dette hjælper SafeZone fra Telenor Erhverv med.

 

Lena Camila Nielsen, CPO, forklarer baggrunden for valget af SafeZone fra Telenor Erhverv:

“Grunden til, at vi har valgt SafeZone fra Telenor Erhverv, er selvfølgelig for at højne vores sikkerhed på vores enheder. Især fordi vi har et setup med chauffører fordelt ud over hele Europa. Vi er nødt til at have et højt niveau af sikkerhed.”

 

På grund af virksomhedens komplekse setup, der involverer mange enheder, er det vigtigt at beskytte sig mod nedbrud. Lena Camila Nielsen understreger, at uddannelse og sikkerhed skal gå hånd i hånd:

"Der er den menneskelige faktor, at vi kan uddanne rigtig meget, og det gør vi. Men vi er også nødt til at have den sikkerhed med. Både for at beskytte vores medarbejdere, men ikke mindst for at beskytte vores virksomhed."

 

Skal vi finde den rigtige løsning til din virksomhed?

Kundeservice ikon

Vores eksperter er klar til at hjælpe dig i gang med den rigtige løsning.

Bestil et opkald