Sikkerhed på mobilen

Med Telenor Mobile Device Management (MDM) tilbyder vi både MDM Basic og EMM (Enterprise Mobility Management). Få mere effektiv drift og styrket datasikkerhed i en skala, der er tilpasset din virksomhed. Få også detaljeret indsigt i jeres overordnede sikkerhedsadfærd, så i både kender jeres egne styrker og svagheder.

Med Telenor Mobile Device Management (MDM) tilbyder vi både MDM Basic og EMM (Enterprise Mobility Management). Få mere effektiv drift og styrket datasikkerhed i en skala, der er tilpasset din virksomhed. Få også detaljeret indsigt i jeres overordnede sikkerhedsadfærd, så I både kender jeres egne styrker og svagheder.

Hør om fordelene fra en ekspert

Hør om fordelene fra en ekspert

Business Strategy Manager i Telenor Danmark, Frank Holmfort, fortæller om, hvordan virksomhederne kan spare tid ved hjælp af en MDM- eller EMM-løsning. En optimereret datasikkerhed kan nemlig også skabe et bedre overblik, og dermed også en mere resursestærk administration.

Sikkerhedstjek

Find ud af, hvor godt rustet jeres virksomhed er, når det kommer til malware-, spyware- og virusangreb på mobile enheder.

Skal vi finde den rigtige løsning til din virksomhed.?

Vores eksperter er klar til at hjælpe dig i gang med den rigtige løsning.

Bestil et opkald

Nyhedsbrev fra Telenor Erhverv

Det er kun en gang imellem, vi har noget klogt at sige. Derfor spammer vi ikke din indbakke. Få gode råd, nyheder og tilbud i et omfang, der er til at arbejde videre med.