Specialpakning og forsendelse

Modtag routere eller simkort for medarbejdere

Forsendelse af router

Når dine ansatte skal modtage deres nye router i forbindelse med internetskiftet til os, så er vores standard, at vi sender routeren direkte til din ansattes bopæl, hvor forbindelsen skal installeres. Din ansatte modtager routeren 3-4 dage før den dag, hvor deres nye forbindelse går online. Dermed har de god tid til at afhente pakken på posthuset samt installere routeren.

 

  • Hvis du selv ønsker at distribuere routerne til dine ansatte, så kan vi tilbyde at specialpakke dem, således at I modtager dem i samlede pakker på en eller flere af jeres adresser. Vi sørger for at vedlægge en god guide, så det er nemt at fordele dem, så alle ansatte får den rigtige.

 

  • Hvis du ønsker, at ændre på modtagelsestidspunktet, så kan vi også tilbyde en specialløsning på det punkt, dog kan tidspunktet maksimalt ændres til 14 dage før den dato, hvor dine ansattes forbindelse går online.

Forsendelse af simkort

Når dine ansatte skal modtage deres nye simkort i forbindelse med abonnementsskiftet til os, så er vores standard, at vi sender en samlet pakke til jer, så I kan distribuere videre til jeres ansatte. I modtager pakken cirka 14 dage før telefonskiftet til Telenor.  Dermed har I god tid til at distribuere. På de individuelle simkort er der selvfølgelig angivet telefonnummer og brugernavn, så simkortene er nemme at fordele til de rigtige

 

Hvis du ønsker, at vi sender simkortene direkte til dine ansattes hjemmeadresser eller gerne vil have lavet specialpakker til flere forskellige adresser og/eller ønsker, at vi laver samlede pakker med MBB og telefoni-simkort, så kan vi tilbyde at specialpakke dem, således at I modtager dem på den måde som passer jer bedst.

Start forfra

Kom godt fra start med nyttig information, guides, tips og tricks

Kom godt fra start med nyttig information, guides, tips og tricks

Gå til forsiden af Playbook