SIP trunk

Telenor SIP Trunk er beregnet til omstillingsanlæg (PBX) af IP-typen med ethernet snitflade og giver dig og din virksomhed mulighed for at forbinde jer til Telenor via SIP-protokollen i stedet for ISDN30.

Du kan få Telenor SIP trunk med 20, 30, 40, 60, 100, 150 eller 200 kanaler

Vil du have mere information om Telenor SIP Trunk, så ring til Salg på 7212 6500.

Spørgsmål og svar

Internt svar

G.711, a-law i 99,2 kbit/s båndbredde per kanal.

Internt svar

Transkodningen foregår på Condor Media Gateway og er en ren SW transkodning.

Internt svar

Telenor SIP Trunk leveres på Telenors eget Nordic Connect access produkt baseret på MPLS teknik. 50 % af den tilgængelige båndbredde på accesslinken er reserveret til voice.

Internt svar

Der rutes på kaldets oprindelse og det kaldte nummer.

Internt svar

Serverne der afvikler trafik kræver autentificering af brugerne ved Username og password. For at kunne afvikle trafik skal man desuden have en specifik IP-adresse som er tildelt af Telenor på oprettelsestidspunktet.

Internt svar

Selve telefonien afvikles på flere centraler og flere servere, hvilket sikrer redundans og fall-over ved nedbrud. Accessen mod kunden er vores eget Nordic Connect produkt som døgnovervåges.

Internt svar

Det kræver en moderne IP-baseret PBX hos kunden og vi tilbyder protokollen SIP.

Internt svar

MOS er en forkortelse for Mean Opinion Score (altså, den gennemsnitlige opfattelse af kaldskvaliteten) og anvendes når man gerne vil udtrykke hvor god en kvalitet der kan forventes. Skalaen er baseret på et stort antal lyttetests og det er derfor en subjektiv "test" – men man kan godt sammenligne mellem forskellige former for telefoni. Tallet angives på en skala fra 1-5, hvor 5 er bedst og for SIP Trunk er tallet 4,3.

Hjalp denne side dig?

Tak for din feedback