Entreprenørfirmaet Torben Svendsen

Entreprenørfirmaet Torben Svendsen ApS er et autoriseret kloakmester- og entreprenørfirma, som har beliggenhed i Herskind ved Galten. De har eksisteret siden 1992 og huser i dag 10 ansatte.

 

 

Eksisterende kunder skal ikke glemmes

 

For ejer Anne Kaae er god og nærværende service altafgørende. Netop de værdier vægter hun højt hos en leverandør.


"Da vores gamle telefoniaftale med en anden leverandør udløb, valgte vi at skifte til Telenor. Før skiftet til Telenor havde vi egentlig brugt den samme leverandør siden virksomheden blev grundlagt. Men vi oplevede op til flere gange, at den gode service kun blev vægtet højt på nye og ikke eksisterende kunder. De glemte helt enkelt at yde god service", fortæller Anne Kaae.

 

Anne fortæller, at de i deres søgen på en ny teleleverandør, begyndte at forhøre sig blandt andre teleselskaber og også i deres netværk generelt.

 

 

Får altid et smil igennem telefonen

 

"Vi forhørte os rundt blandt andre teleselskaber og erhvervsdrivende i vores netværk om, hvilket teleselskab de kunne anbefale. Vi fik fortalt, at der aldrig er noget bøvl med Telenor og valgte derfor at skifte hertil. Nu har vi været kunde siden 2014, og vi er vældigt tilfredse med den service, vi får. Når servicen er i top, så er prisen ikke længere det vigtigste. Jeg kan f.eks. godt lide, at vi blev ringet op, da en af vores rabatløsninger udløb. Det hele er meget transparent, og vi får altid et smil igennem telefonen", siger Anne Kaae.

 

 

Opkaldet sendes helt automatisk videre

 

"Efter vi fik fortalt, hvad vi kan bruge Call Management til, er det bare super nemt. Så kan jeg f.eks. helt automatisk sende opkaldet videre til en anden ansat ved sygdom og ferie, eller hvis jeg kort er utilgængelig", afslutter Anne Kaae.

 

Skal vi finde den rigtige løsning til din virksomhed?

Kundeservice ikon

Vores eksperter er klar til at hjælpe dig i gang med den rigtige løsning.

Bestil et opkald