HjulmandKaptain

En MDM-løsning fra Telenor gav HjulmandKaptain højere datasikkerhed på mobile enheder, og samtidig har den automatiske udrulning af apps og programmer til både smartphones og tablets lettet resurserne på administrationen markant.

 

HjulmandKaptain er med 150 medarbejdere blandt Danmarks største advokatvirksomheder. Firmaets kunder omfatter et betydeligt antal erhvervsvirksomheder, der tæller alt lige fra industrikoncerner og børsnoterede selskaber til mellemstore og mindre virksomheder – ligesom HjulmandKaptain også er rådgiver for kommuner, offentlige institutioner, fonde og foreninger.

 

MDM strømliner opsætning og skærper sikkerheden

”Vi ønsker at sikre, at vores data på mobile enheder ikke ender i de forkerte hænder, hvis en enhed bliver mistet eller stjålet. Det er hovedargumentet for, at vi har valgt en MDM-løsning, for med MDM kan vi låse enheden, så den bliver ubrugelig, hvis den falder i de forkerte hænder”, fortæller Annemarie Lystrøm, IT-chef i HjulmandKaptain.

 

Smartere og sikrere IT-administration
Med MDM-løsningen er det også blevet lettere at styre opdateringer og medarbejdernes adgang til de rigtige IT-redskaber fra centralt hold, hvilket ikke er en uvæsentlig fordel, da HjulmandKaptain har medarbejdere på fire lokationer.


”I dag kan vi med MDM rulle firmarelaterede apps ud fra centralt hold og betale med vores firmakonto hos Apple. Det sikrer, at medarbejderne har nem adgang til nødvendige apps, som de bruger i arbejdsøjemed. Når en medarbejder stopper hos os, kan de købte apps nemt flyttes til en anden eller en ny medarbejder”, siger Annemarie Lystrøm.

 

Digitalt overblik over alle enheder
IT-koordinatoren hos HjulmandKaptain har været ansvarlig for implementering af MDM-løsningen, og selvom det har været en opstartsfase med udfordringer, har der været begejstring for den nye løsning:

 

”Fordelene ved MDM er den store datasikkerhed, hvis en enhed bliver stjålet eller mistet, samt at vi kan administrere og udrulle apps og programmer centralt fra IT-afdelingen. Det er smart, at vi ikke fysisk skal have fat i smartphonen eller tabletten. Desuden giver MDM-løsningen også et godt overblik over vores mobile enheder. Et overblik, vi tidligere havde i et regneark. Her er MDM meget smartere”, fortæller IT-koordinatoren.

 

MDM lukker sikkerhedsbrister nemt og hurtigt

HjulmandKaptains IT-koordinator ser også et stort plus i, at MDM-løsningen ”tvinger” alle brugere til at have en skærmkode på deres mobile enheder, som skal skiftes efter et bestemt tidsinterval. Det sikrer stor mobilsikkerhed. MDM giver også mulighed for at opdatere operativsystemer centralt fra IT-afdelingen, så eventuelle sikkerhedsbrister kan lukkes nemt og hurtigt.


”Vi anbefaler en MDM-løsning, fordi den har givet os værdi på flere niveauer. Vi har fået stor datasikkerhed på vores mobile enheder, og så gør MDM det lettere at administrere og opdatere virksomhedens smartphones og tablets”, afslutter Annemarie Lystrøm.


HjulmandKaptain kort fortalt

Advokatfirma

Afdelinger: Aalborg, Hjørring, Frederikshavn, Aarhus

Ansatte: 150

Antal brugere af mobile enheder med MDM: 100

Antal mobile enheder: Cirka 146

Skal vi finde den rigtige løsning til din virksomhed?

Kundeservice ikon

Vores eksperter er klar til at hjælpe dig i gang med den rigtige løsning.

Bestil et opkald