Teams by Telenor er Fr. Petersens nye receptionist

 

Maskinfabrikken Fr. Petersen har samlet alt deres telefoni i én integreret Teams-løsning med Operator Connect. Løsningen har gjort hverdagen nemmere, smartere og mere effektiv for alle i virksomheden. Teams-løsningen fungerer nemlig som en receptionist for hele virksomheden, og det gør det nemt for alle at modtage et opkald, uanset hvilken afdeling, der bliver ringet ind til.

 

”Nu taler jeg jo meget i telefon, og har meget telefonkontakt med mine kunder, så en god telefonkvalitet er jo alfa og omega”, fortæller Salgschef Hamza Sahin og fortsætter.

 

”Den største fordel er, at alle opkald bliver besvaret, så snart telefonen ringer. Så kan kunderne vælge, om de vil snakke med salgsafdelingen, økonomiafdelingen eller om det er planlægningen eller lageret, de vil igennem til,” afslutter Hamza sahin.

 

Nemt og enkelt med Operator Connect

 

Ved hjælp fra Operator Connect kan Fr. Petersen frit og enkelt tilføje nye brugere til sit Teams by Telenor.

 

”Den måde det bliver nemmere på, er, at det er integrerbart til alle vores andre 365-løsninger. Så fx hvis vores sælgere har kontakter lagt ind i vores CRM-modul, så er det bare at trykke på telefonummeret, og så ringer den op. Det hele gør jo, at vi bliver mere effektive. Jeg synes i særdeleshed, for en virksomhed som os, der ikke har en IT-mand, at det betyder meget, at man føler sig i gode hænder, og at man bliver holdt i hånden igennem et projekt,” fortæller CFO, Anders Melchiorsen.

 

Skal vi finde den rigtige løsning til din virksomhed?

Kundeservice ikon

Vores eksperter er klar til at hjælpe dig i gang med den rigtige løsning.

Bestil et opkald

Hvis du vil tale med en salgsrådgiver, kan du også ringe til os med det samme på

72 128 890 mandag-torsdag fra 8:15-15:45 og fredag fra 8:15-15:15.

 

Har du brug for kundeservice? Ring 72 120 000.

Nyhedsbrev fra Telenor Erhverv

Det er kun en gang imellem, vi har noget klogt at sige. Derfor spammer vi ikke din indbakke. Få gode råd, nyheder og tilbud i et omfang, der er til at arbejde videre med.