Teams by Telenor er Fr. Petersens nye receptionist

 

Maskinfabrikken Fr. Petersen har samlet alt deres telefoni i én integreret Teams-løsning med Operator Connect. Løsningen har gjort hverdagen nemmere, smartere og mere effektiv for alle i virksomheden. Teams-løsningen fungerer nemlig som en receptionist for hele virksomheden, og det gør det nemt for alle at modtage et opkald, uanset hvilken afdeling, der bliver ringet ind til.

Webinar: Teams by Telenor med Operator Connect

Se eller gense vores webinar: Teams by Telenor med Operator Connect og helt konkret, hvordan du kan benytte Teams-platformen som telefonmedie, hvad enten du skal ringe til en kollega eller din mormor. 

Skal vi finde den rigtige løsning til din virksomhed?

Kundeservice ikon

Vores eksperter er klar til at hjælpe dig i gang med den rigtige løsning.

Bestil et opkald

Ofte stillede spørgsmål om Teams by Telenor

Hybridarbejde bliver mere og mere populært, men det kan skade samarbejdet, hvis man ikke er tilgængelig for sine kollegaer og holder relationerne ved lige, når man arbejder hjemmefra. Det er heldigvis let at komme til livs med Teams by Telenor.

Når I vælger Teams by Telenor, strømliner I hele virksomhedens kommunikation i det Teams, I allerede kender fra Microsoft. Men derudover samler Teams by Telenor også jeres telefonopkald, så I slipper for at administrere flere kommunikationsløsninger og -abonnementer. Teams by Telenor simplificerer jeres daglige drift og gør det lettere at styrke medarbejdernes relationer.

 

Se vores webinar om Teams by Telenor

Der er flere måder, du kan få bedre teams-møder på. Nogle af de mest effektive er:

  • Planlæg mødet i god tid, så der ligger en dagsorden klar
  • Sørg for, at der er en stærk og stabil internetforbindelse til mødet
  • Sluk din mikrofon, når du ikke taler, så unødig baggrundsstøj forsvinder
  • Vælg en mødeleder, så deltagerne ikke taler i munden på hinanden.

Ønsker du et nemt og sikkert program til online møder, anbefaler vi Teams by Telenor. Her får du en skræddersyet og brugervenlig løsning, der er sammensat ud fra din virksomheds behov.

Blandt andet samler vi telefoni, chat og mail på samme platform, så kolleger nemt kan ringe til alle kontakter gennem platformen – også selvom kontakterne slet ikke har Teams. Derudover er det nemt at samle relevante filer og arbejde i andre apps direkte gennem platformen.

Videomøder har mange fordele. Blandt andet giver kan du deltage i møder fra ethvert sted med internetadgang. Dette sparer tid og omkostninger forbundet med rejser, samtidig med at det giver fleksibilitet til at arbejde hjemmefra eller fra eksterne placeringer. Derudover er det nemt at dele skærmbilleder, filer og andet materiale.

Med Teams By Telenor kan du opleve endnu flere fordele ved videomøder. Blandt andet samler vi al kommunikation på den samme platform – både telefoni, chat og mail. På den måde kan I arbejde mere effektivt, og daglig drift er langt mere overskueligt. 

Desuden kan I nemt arbejde på kryds og tværs af grupper, afdelinger og landegrænser. Det forbedrer virksomhedens processer, arbejdsgange og samarbejde.

For at optimere medarbejdernes onlinemøder er det vigtigt, at de har:

  • En pålidelig internetforbindelse
  • Ordentlige computere, webkameraer og mikrofoner
  • En struktureret agenda for at holde møderne fokuserede og effektive
  • Tændte kameraer, da det gør mødet mere personligt og engagerende
  • Planlagt pauser til de lange videomøder, så koncentrationsevnen ikke daler

Derudover er det vigtigt, at dine medarbejdere bruger en stabil online-platform til alle deres videomøder. For eksempel Teams By Telenor, hvor telefoni og Microsoft Teams smelter sammen. Her får medarbejderne både nemmere kommunikation og er langt mere brugervenligt end typiske platforme til onlinemøder. 

Operator Connect er en brugervenlig cloud-tjeneste, der tilbydes af Telenor Erhverv. Tjenesten gør det muligt for din virksomhed at integrere telefoni i Telenor med Microsoft Teams. 

Kombinationen giver en række fordele, såsom enklere administration og reducerede omkostninger til telefoni. Derudover får du en telefoniplatform med fuld redundans, så din virksomhed altid er sikret mod nedetid. 

Partnerskabet mellem Telenor og Microsoft Teams betyder, at dine fremtidige Teams-møder får en endnu bedre kvalitet med sikkerhed og stabilitet i topklasse. Glæd dig til onlinemøder, der forløber hurtigt og gnidningsfrit.