Fleksibel teleløsning hjælper dataon med at skabe mere værdi for deres kunder

 

Konsulent- og projekthuset dataon hjælper virksomheder med at forvandle deres data til værdi. De søgte en teleløsning, der kunne matche deres behov for fleksibilitet i hverdagen og sikre, at de kunne imødekomme kundernes behov på deres egne betingelser. Derfor valgte de Telenor Erhverv som leverandør og rådgiver.

 

”En typisk arbejdsdag går ud på at mødes med kunder i et hybridt arbejdsmiljø. Derfor er det utrolig vigtigt, at man hele tiden kan komme i kontakt med sine kollegaer, fordi der er rigtig mange, der arbejder ude af huset”, fortæller Lasse Lundqvist, Konsulent i dataon.

 

Som en hurtigvoksende startup-virksomhed, er dataon altid på udkig efter nye talenter til deres hold. Og med nye medarbejdere, der har forskellige behov og ønsker, var det derfor også afgørende for Dataon at finde en teleløsning, der nemt kan tilpasses og skaleres.

 

”OneScreen Business-selvbetjeningen gør, at jeg selv kan ordne alle de ting, jeg skal bruge derinde. Jeg kan tjekke vores fakturaer, se vores ordrer, hvor de er henne i systemet og alle de forskellige abonnementer”, fortæller Anne Quaade Maktabi, Koordinator i dataon.

Skal vi finde den rigtige løsning til din virksomhed?

Kundeservice ikon

Vores eksperter er klar til at hjælpe dig i gang med den rigtige løsning.

Bestil et opkald