Udfasning af kobbernetværket: En forretningsvenlig overgang til fremtiden?

Vi står ved afslutningen af en æra inden for kommunikationsteknologi. TDC NET, der ejer kobbernetværket i Danmark, meldte tidligere på året ud, at de agter at nedlukke kobbernetværket inden udgangen af 2030. Den velkendte kobberinfrastruktur, der er fundamentet for tjenester som PSTN (fastnettelefoni) og xDSL(bredbånd), og som har tjent Danmark i mere end 100 år, har nu udtjent sin værnepligt og vil blive lagt i graven.

 

Den teknologiske udvikling har dog ikke stået stille, og der findes heldigvis alternativer, der både tilbyder bedre og flere muligheder og er mere fremtidssikrede. Det er vigtigt, at vi som virksomheder er forberedte på disse ændringer og ser dem som en mulighed for vækst og innovation.

Hvad betyder udfasningen for din virksomhed?

For det første skal du ikke bekymre dig. Som serviceudbyder er det naturligt for os i Telenor Erhverv at hjælpe og guide vores kunder igennem denne overgang på en måde, der er smidig og problemfri for din forretning. Udfasningen af kobbernettet åbner desuden op for en verden af nye muligheder. I stedet for at se det som enden på noget gammelt, skal vi se det som begyndelsen på noget nyt og spændende. Og med en proaktiv tilgang, rettidig omhu og forberedelse kan I undgå en masse unødvendige udfordringer ved dette teknologiskifte.

 

Hvilke alternativer, der er de rigtige for netop din virksomhed, afhænger både af hvilke kobberbaserede tjenester, du anvender i dag og til hvilket formål, de anvendes. Herunder finder du nogle bud på mulige erstatninger.

Mobiltelefoni (som erstatning for en fastnetlinje): Fleksibilitet i din håndflade

Mobiltelefoni (som erstatning for en fastnetlinje): Fleksibilitet i din håndflade

 

Mobiltelefoner har udviklet sig til meget mere end blot opkaldsenheder. I dag er de kraftfulde værktøjer til forretningskommunikation. Med mobiltelefoner kan dine medarbejdere være tilgængelige, uanset hvor de befinder sig. Mobiltelefoni giver fleksibilitet og effektivitet, hvilket er essentielt for moderne virksomheder.

Internet via 5G (som erstatning for xDSL): Stabilitet og frihed

Internet via 5G (som erstatning for xDSL): Stabilitet og frihed

Internet via 5G er den perfekte løsning til virksomheder, som ønsker den stabilitet, traditionelle fastnetforbindelser tilbyder, uden besværet med kabler. Det er ideelt til virksomheder, som ønsker en pålidelig internetforbindelse uden at skulle bekymre sig om kabellægning og infrastrukturændringer. Ønsker virksomheden samtidigt at underbygge mobiliteten, er en 5G-løsning ideel.

Fiber: En af søjlerne i fremtidens kommunikation

Fiber: En af søjlerne i fremtidens kommunikation

Fiberinternet er en af hjørnestenene i den moderne kommunikationsinfrastruktur. Med lynhurtige symmetriske hastigheder giver fiber jeres virksomhed mulighed for at håndtere store datamængder og komplekse applikationer uden problemer. Det åbner døren til cloud-baserede tjenester, videokonferencer i høj kvalitet og gnidningsfri kommunikation både internt og eksternt.

Forbered din virksomhed på fremtiden

Som erhvervsdrivende er det nu tid til at tænke strategisk. Overgangen fra kobbernetværket er ikke blot en teknologisk ændring, det er en mulighed for at optimere din virksomheds kommunikationsstruktur. Ved at omfavne fiber, mobiltelefoni og 5G kan du ikke kun bevare, men også forbedre din virksomheds konkurrenceevne.

 

Lad os sammen skabe en gnidningsløs overgang til fremtiden. Vores team er her for at hjælpe dig med at vælge de rigtige løsninger, der passer til din virksomheds unikke behov og budget. Kontakt os i dag for at starte rejsen mod en mere effektiv, fleksibel og moderne forretningskommunikation.

Skal vi finde den rigtige løsning til din virksomhed?

Kundeservice ikon

Vores eksperter er klar til at hjælpe dig i gang med den rigtige løsning.

Bestil et opkald