Hvad kommer 5G til at betyde for din arbejdsdag?

 

Du har sikkert allerede hørt om 5G – men kender du også alle fordelene, der følger med det nye netværk? 5G er nemlig mere end bare god dækning og lynhurtig hastighed. 5G har potentiale til at ændre hverdagen for mange virksomheder og deres medarbejdere. Fx giver 5G bedre hjemmearbejdsmuligheder til medarbejderne, og virksomheder kan videreudvikle på områder som IoT, maskinlæring og kunstig intelligens.

 

 

Virksomheder i fremtidig vækst

De virksomheder, som arbejder med IoT, kan godt få armene op over hovedet, når det kommer til de nye muligheder og den værdi, 5G bringer. 5G muliggør, at virksomheder kan spare tid og penge, når de optimerer deres processer. Det giver mere fleksibilitet i forhold til produktion, der er med til at øge produktkvaliteten.

En anden fordel med 5G er, at det muliggør bedre opdeling af netværket, så man kan prioritere den kritiske kommunikation.

 

Efterhånden som teknologien modnes, bliver det nemlig endnu smartere og nemmere at arbejde sammen og udvikle over 5G-netværket. Dermed kan mange virksomheder effektivisere deres arbejdsgange, og dét giver på sigt en økonomisk gevinst.

 

 

Mere frihed ved fjernarbejde

5G åbner helt nye døre for medarbejdere og virksomheder. Det er fordi, 5G er baseret på en helt ny infrastruktur, hvor det bl.a. bliver muligt at sikre hurtigere hastigheder på det mobile netværk og nye arbejdsfordele til medarbejderne. Samtidigt sørger 5G-netværket for, at mange flere enheder kan være online på samme tid, sammenlignet med 4G, uden at signalet forringes – selv på meget tætbefolkede steder.

 

For medarbejderne betyder 5G bl.a. bedre muligheder for at arbejde hvor og hvornår, de vil. Med 5G er det ikke noget problem at downloade tunge præsentationer og holde videomøder over Teams på farten. Dermed bliver grænserne for hvor meget, der kan tilgås og arbejdes med uden for arbejdspladsen, rykket. Dermed bliver det ikke længere er nødvendigt at møde ind på arbejdspladsen for at tilgå bestemt data, så længe netværkssikkerheden er i orden.

 

 

Download vores whitepaper om 5G-muligheder for fremstillingsindustrien

 

 

Læs mere om 5G og Telenor Erhvervs udrulning

 

 

Hvis du vil vide endnu mere om 5G og hvilke muligheder det giver netop din virksomhed, så bestil et opkald nedenfor og bliv ringet op af en af vores specialister.

 

Skal vi finde den rigtige løsning til din virksomhed.?

Vores eksperter er klar til at hjælpe dig i gang med den rigtige løsning.

Bestil et opkald

Nyhedsbrev fra Telenor Erhverv

Det er kun en gang imellem, vi har noget klogt at sige. Derfor spammer vi ikke din indbakke. Få gode råd, nyheder og tilbud i et omfang, der er til at arbejde videre med.