Hold dig opdateret på alverdens sportsgrene

Sporten begynder forhåbentligt snart for alvor at rulle igen, hvor mange sportsgrene allerede er startet op, og mange skal til det. Det er dog ikke altid, at du lige kan følge med i det hele. Måske er du til fødselsdag eller, måske har du bare ikke tiden til at følge kampen i fjernsynet. Vi har samlet 5 apps, der holder dig opdateret på alt den sport, du elsker. 

Mandag den 27. juli 2020

Bold.dk

Bold.dk

Alle de store fodboldligaer står foran en ny sæson. Når bolden ruller rundt omkring i Europa, er Bold.dk nærmest uundværlig for en fodboldfan. Bold.dk samler alle fodboldnyheder fra hele verden, dog kun med fokus på Europa, og bringer dem i en overskuelig nyhedsoversigt. Appen tilbyder dig også muligheden for at aktivere nyheder omkring bestemte klubber eller ligaer. Så får du en notifikation, når der er nyheder vedrørende dit eller dine yndlingshold eller ligaer. Bold.dk har ligeledes en udmærket debattråd under hver nyhed, så du kan dele dine meninger med de mange andre sofa-eksperter. Appen indeholder også en overskuelig tabeloversigt for de forskellige ligaer og deres statistiker, kampprogrammer, samt en ‘livescore’ funktion, der gør, at du kan følge med i de kampe, du ikke ser i TV’et. 


Appen er gratis og fås til både iOS og Android.

Tour De France 2021

Tour De France 2021

Som konsekvens af Covid-19 blev Tour De France udskudt og ruten ændret. Nu er verdens største cykelløb endelig klar til at starte den 29. august, og selvom det ikke er med start i Danmark før næste år, så glæder vi os meget. Med 150 ryttere og 21 etaper er der en del at holde øje med, når vinderne af den gule-, grønne-, hvide- og prikkede trøje skal findes. Derfor kan du med fordel downloade Tour De France 2021 appen, så du ikke misser en nyhed. Her kan du holde øje med den samlede stilling, hvor lang tid der adskiller de enkelte ryttere, og hvordan stillingen er i forhold til de forskellige trøjer. Du kan holde dig opdateret på, hvordan etaperne forløber med den indbyggede livefunktion - og så kan du hele tiden få overblikket over, hvordan de næste etaper ser ud. Efter hver etape vil der være nyheder, billeder og videoer med højdepunkter fra etaperne. 


Appen er gratis og fås til både iOS og Android.

Bleacher Report

Bleacher Report

Er du bare helt tosset med sport, om det så er fodbold, basketball, MMA eller golf - så er Bleacher Report din ven. Appen er et powerhouse og dækker et stort udvalg af sportsgrene fra hele verden, som alle samles under et tag. Appen er opdelt i sportsgrene, og er nem at navigere rundt i. Du kan også bare scrolle igennem et samlet feed med de største nyheder på tværs af alle sportsgrene, hvis du ønsker at holde dig bredt opdateret. 

 

Ligesom bold.dk, kan du på Bleacher Report udvælge dine yndlingshold, hvor du modtager en pushbesked med resultater, liveopdateringer og nyheder. Forskellen er, at du med Bleacher Report kan gøre det med alle sportshold, og ikke kun fodbold. Du kan altså holde dig opdateret på New York Knicks i NBA, Cowboys i NFL, Barcelona fra den spanske La Liga og Roger Federer i tennis. Kort sagt dækker denne app alle sportsgrene. Da appen er amerikansk, betyder det, at den ikke dækker mindre europæiske nyheder - og her går dansk sport oftest under. Derfor anbefales det at have specialiserede apps som supplement til Bleacher Report, hvis du ønsker danske sportsnyheder.  


Appen er gratis og fås til både iOS og Android.

Livescore

Livescore

Har du også været i en situation, hvor du sidder til en familiemiddag, mens dit yndlingshold møder ærkerivalen? I denne situation er det godt at have Livescore på mobilen, som giver liveopdateringer fra de fleste sportsgrene herunder fodbold, hockey, basketball, tennis og cricket. Udover resultatet viser appen også statistik fra kampene, og ofte er der et velfungerende live-kommentarspor på engelsk. Du kan derfor følge med i, hvor mange skud Manchester United har haft på mål eller, hvem der har serveretten i tenniskampen. Du kan vælge en eller flere kampe, du gerne vil have notifikationer fra, så du ikke misser noget vigtigt. Livescore har ingen nyheder, men tilbyder dig at følge med i alle kampene live 


Appen er gratis og fås til både iOS og Android.

NBA

NBA

Basketball er den 7. største sport i verden og efter ‘The Last Dance’-dokumentaren om Michael Jordan, har sporten nok fået endnu et europæisk boost. NBA, som er den amerikanske liga og verdens største, er fyldt med storslåede atleter med den vildeste fysik og store personligheder. Den eneste ulempe er, at kampene oftest foregår om natten dansk tid. Derfor kan det være en god idé at have NBA-appen, så du kan følge med i nattens kampe og nyheder. Du kan se statistikker og følge dit yndlingshold- og -spiller tæt. Du kan se highlightvideoer og læse kampanalyser direkte i appen. Hvis du er en natteravn eller blot ønsker at bruge din weekend med lidt NBA, kan du også købe et ‘league pass’ i appen, så du kan se alle de kampe, du har lyst til live med amerikanske kommentatorer. Hvert hold spiller mindst 82 kampe på en sæson, så der er masser af kampe og nyheder at holde øje med. 


Appen er gratis, men tilbyder køb af league pass i appen. Den fås til både iOS og Android.

Gør hver dag bedre

Find andre gode anbefalinger til hvordan du, gennem digitale platforme, kan blive inspireret og fylde dit liv med alt det, du elsker.