Billedbank

Du kan frit downloade logo og pressefotos i forbindelse med medieomtale af Telenor og projekter, hvor Telenor er involveret. 
 Husk korrekt kildeangivelse.

Har du spørgsmål til, hvordan du bruger logo eller fotos korrekt, er du velkommen til at skrive til Ekstern Kommunikation på info@telenor.dk eller ringe direkte på 72 12 12 12.

Ledelse

Jesper Hansen

Adm. Direktør

Se billede

Terje Borge

Finansdirektør

Se billede

Peter Gregersen

Direktør, Kundedivision

Se billede

Georg Svendsen

Teknisk direktør

Se billede

Lars Thomsen

Direktør, Marked Erhverv og Privat

Se billede

Anne Flagstad

Direktør, HR

Se billede

Mette Eistrøm Krüger

Jura og Public Affairs

Se billede

Telenors Logo

Vores logo er et symbol på balance, fremdrift og forandring og forener et moderne og dynamisk udtryk med den skandinaviske designtradition for lette, organiske, naturinspirerede former.
Logoet symboliserer samarbejdet på tværs af grænser inden for blandt andet forskning og produktudvikling i Telenor, samt skiftet fra traditionel fastnettelefoni til mobil og bredbånd.

Det nye logo blev lanceret af Telenor i februar 2006, hvor Telenors selskaber i Norge og Danmark, herunder tidligere Sonofon og Cybercity, overgik til det nye logo. Senere er Telenor-selskaber i Sverige, Ungarn, Serbien og Pakistan fulgt efter. Øvrige selskaber i Telenor-koncernen overgår løbende til det nye logo. Logoet er udviklet af det internationale designfirma Wolff Olins.