Datadeling

Sammen får I mere

I behøver ikke længere vælge imellem at købe den samme pakke til alle, og dermed købe alt for meget data til de fleste, eller købe forskellige pakker til alle, og dermed have et rod af abonnementer at holde styr på.


Med BusinessAll lægger vi alt jeres data sammen til én stor pulje, som I kan bruge på tværs af medarbejdere og på tværs af enheder - I kan nemlig få to ekstra data simkort med hvert abonnement.

 

Ét abonnement til det hele

Ét abonnement til det hele

Det er slut med at have separate abonnementer til mobil og tablet. Til hvert BusinessAll abonnement kan I vælge op til 2 ekstra datasimkort, som I kan bruge i tablets eller pc.


I kan selvfølgelig også bruge jeres datakort i udlandet. Det giver jer frihed til at arbejde effektivt, og I har det hele samlet i ét enkelt abonnement.

Datadeling giver jer en masse fleksibilitet

Datadeling giver jer en masse fleksibilitet

Når I deler data på tværs af alle medarbejdere i hele virksomheden, bruger I jeres data langt mere effektivt end I ville gøre med traditionelle abonnementer.

 

Der er meget data til dem der bruger meget, og lidt til dem der bruger lidt. Datamængden tilpasser sig automatisk med antallet af abonnementer. Det gør administration af abonnementer og forbrug langt nemmere.

Vi er sammen om det hele

Vi er sammen om det hele

Sammen finder vi frem til, hvor meget data hver af jeres medarbejdere i gennemsnit har brug for i hhv. Go Europe og Go World. Alt data bliver derefter lagt sammen i en stor fælles pulje.

 

Fx: hver medarbejder har pr. måned i gennemsnit brug for:

- 4GB pr. medarbejder pr. måned i Go Europe
- 50MB pr. medarbejder pr. måned i Go World

Virksomheden har i alt 150 medarbejdere, dvs. at til deling er der:

- 600GB i Go Europe pr. måned
- 7500MB eller 7,3GB i Go World pr. måned (der går 1024 Megabytes til 1 Gigabyte)

Plads til udsving over året

Plads til udsving over året

Rejseaktiviteter, projekter og ferie - jeres behov for data vil typisk være forskelligt fra måned til måned.

 

Derfor har vi designet BusinessAll således, at den månedlige mængde data I hælder i fælles puljen, kan bruges fleksibelt hen over 12 måneder. I kan altså bruge meget data en måned, og lidt data en anden måned, uden bekymringer.

Efter 12 måneder opgøres det totale forbrug, og eventuelt overforbrug afregnes.

Spørgsmål og svar

I behøver ikke være bekymrede for, om I har estimeret for lavt, der er nemlig mulighed for at justere datamængden i løbet af jeres kontraktperiode, så I altid er sikre på at have data nok.
Inden for de første 6 måneder kan I justere til enhver tid.
Efter de første 6 måneder kan I justere i måned 12 og i måned 24.

Adgang til data ofte er en forudsætning for at kunne arbejde, derfor vil det være uhensigtsmæssigt, hvis virksomheden pludselig stod uden mobildata, fordi der var brugt for meget. Med BusinessAll bliver virksomheden ikke spærret.
Mobildata forbrug bliver opgjort hver 12. måned, og har I brugt mere end aftalt, afregnes der. I får selvfølgelig priserne pr MB/GB oplyst fra start, så I ved, hvad I har at gøre med.
I kan altid se, hvor jeres forbrug ligger ift. aftalen i selvbetjeningsportalen.

I selvbetjeningsportalen kan I se dataforbruget for alle jeres medarbejdere. Ønsker I at begrænse visse medarbejdere i at bruge data, kan I lægge en profil på medarbejderen, således at han/hun kun har adgang til et bestemt antal GB hver måned.

Fx kan I vælge en World Traveler Medium profil, den giver adgang til 50GB i Go Europe og 0,5GB i Go World.
Profiler styres 100% af jer, og I kan skifte dem, så ofte I vil.

Læs mere om styring af dataforbrug her

For hvert BusinessAll-abonnement, har I mulighed for, at få op til 2 ekstra datasimkort med. Det er naturligvis op til jer, om I vil have de ekstra simkort eller ej.
Ekstra datasimkort kan bestilles enten ved oprettelse af BusinessAll eller til enhver tid efterfølgende.
De ekstra datasimkort bruger af den samme mængde data, som talesimkortet er tilknyttet. Dvs., hvis talekortet har en profil med adgang til 50GB data, så bruger de ekstra datasimkort af samme 50GB.

Som slutbruger kan du altid gå til telenor.dk/b2bdata, og se hvor meget data, du har adgang til, og hvor meget du har brugt.
Du modtager derudover også en SMS, når du når til 80% og igen, når du når 100%.
Som admin kan du altid se hele virksomhedens forbrug i selvbetjeningsportalen.