Telenor Youth Forum 2016

Hvert år har Telenor Danmark mulighed for at udvælge to unge danske repræsentanter mellem 20-28 år til det globale Telenor Youth Forum, der afholdes i samarbejde med Nobels Fredscenter.

Ansøgningsfristen for 2016 er overskrevet og der er lukket for ansøgninger til Telenor Youth Fourm 2016, hvis du ønsker besked omkring, hvor der åbnes op for ansøgninger til Telenor Youth Forum 2017 kan du tilmelde infomail om Telenor Youth Forum her.

I forummet mødes unge på tværs af landegrænser og arbejder med, hvordan vi kan bruge nye digitale løsninger til at afhjælpe nogle af de sociale-, miljø- og samfundsmæssige udfordringer, som vi står overfor.

Det ultimative formål er i fællesskab at udarbejde løsninger, der er med til at fremme fred på globalt plan.

Fra idé i Oslo til pitch i Bangkok

Hvert år udtages to danskere til at repræsentere Danmark. De udvalgte deltagere inviteres først til Oslo til et kæmpe kick-off arrangement, der afholdes i forbindelse med uddelingen af Nobels Fredspris den 8.-11. december. Her tager alle deltagerne del i de aktiviteter, der afholdes i forbindelse med overrækkelsen af Nobels fredspris, inklusiv billet til koncerten med anerkendte artister. 

I Oslo mødes repræsentanterne fra Bangladesh, Bulgarien, Danmark, Ungarn, Indien, Malaysia, Montenegro, Myanmar, Norge, Pakistan, Serbien, Sverige og Thailand.

Deltagerne bliver inddelt i mindre grupper og får udleveret en problemstilling, som de i samarbejde med verdensklasse mentorer, forpligter sig til at udvikle på, de næste 12 måneder. Alle deltagerne mødes igen 6 måneder efter i Bangkok, hvor idéerne tager endeligt form.

De udviklede idéer samles til sidst i en global udstilling, der bliver afholdt i samarbejde med Nobels Fredscenter.

 

Hvad får du som deltager ud af det?

 • Et globalt netværk
 • Adgang til professionelle og anerkendte mentorer
 • Forbedret CV – Fremvisning af dit arbejde på en udstilling
 • Gode relationer til en global virksomhed som Telenor
 • Deltagelse i Nobels Fredspris aktiviteter, inklusiv koncerten
 • Globale events i Oslo og Bangkok

 

Hvad forpligter du dig til?

 • Du forpligter dig til at være Telenor Danmarks kandidat og samarbejde vituelt med dit team i 12 måneder ca. 2 timer om ugen.
 • Det forventes, at du bygger en relation op til Telenor og holde Telenor opdateret omkring projektgruppens arbejde.
 • Det er nødvendigt, at du deltager fysisk i de to events i Oslo og Bangkok.

Alle udgifter i forbindelse rejse, overnatning og mad betales af Telenor Danmark.

At samarbejde med Nobels Fredscenter og et af verdens største televirksomheder, giver dig en helt unik mulighed for at være med til at udvikle et produkt, der kan gøre en forskel på verdensplan. Kan du nikke ja til nedenstående, så send os din ansøgning.

 • Du har lyst til at skabe løsninger, hvor digitalisering bruges til at løse sociale-, miljø- eller samfundsmæssige udfordringer.
 • Du skal være mellem 20-28 år og enten være i gang eller færdig med en længerevarende uddannelse.
 • Det er nødvendigt, at du kan tale og skrive på engelsk.
 • Det er en fordel, men ikke et must, at du har en teknisk forståelse.
 • Derudover lægges vægt på, at du er engageret i sociale-, økonomiske- og samfundsmæssige forandringer.
 • Du skal have dansk statsborgskab eller statsborgerskab i et af de øvrige lande, hvor Telenor har markedsandele. Se her for mere info

Ansøgningsfristen for 2016 er overskrevet og der er lukket for ansøgninger til Telenor Youth Fourm 2016, hvis du ønsker besked omkring, hvor der åbnes op for ansøgninger til Telenor Youth Forum 2017 kan du tilmelde infomail om Telenor Youth Forum her.

Du indtaster din mail og vælger Telenor Youth Forum under Valgte stillingskategorier, og så modtager du automatiske en mail, når der åbnes op for tilmeldinger til 2017.

Sådan ansøger du:

 1. Udfyld dine personlige oplysninger og upload relevant information omkring dig selv. (Hvis du ikke har brugt Webrecruiter før, vil du blive bedt om at oprette et log-in.)
 2. Under "Application Text", fortæller du om dit engagement eller dine erfaringer med at arbejde med initiativer af social-, miljø- eller samfundsmæssig karakter. Det må max indeholde 350 ord.
 3. Upload dit CV i systemet og tjek, at du er tilfreds med din ansøgning.

For spørgsmål kontakt: info@telenor.dk

Hvis du vil læse mere om Telenor Youth Forum, kan du gå ind på:

Telenor.com/youthforum
facebook.com/TelenorYouthForum/

Thomas Koppel

"Det var en fantastisk oplevelse. Hver dag var mættet med spændende indsigt i Telenor, interessante diskussioner, gode oplevelser, globalt mindset og et energiniveau så højt, at det er svært at beskrive. Efterfølgende var jeg slet ikke i tvivl om, at Telenor var et sted for mig"

Deltager i 2014

Johan Juul Jensen

"Telenor Youth Forum var en fantastisk oplevelse, der har styrket mit globale netværk og givet mig mange gode venskaber på tværs af verden."

Deltager i 2015 og Co Founder at Mobilized Construction