Nyt samarbejde sætter fokus på digital mobning  

 

 Alle børn har ret til en opvækst uden fysisk eller digital mobning. Mobning blandt børn har store konsekvenser; både for det enkelte barn og samfundet. Sammen med UNICEF sætter Telenor derfor spot på at forebygge og bekæmpe digital mobning, som bliver mere og mere udbredt. 

Mobning har i dag flyttet sig fra skolegårde og klasseværelser til internettet, mobiltelefonen, sociale medier som Facebook, Snapchat og Instagram og i online spil etc. Vores rundspørge blandt skolelærere bekræfter, at problemet med digital mobning er stigende og kalder på øget fokus. Et af de initiativer Telenor har taget, var derfor at afholde et stort arrangement for 1400 skolebørn i Tivoli – læs mere nedenfor.

Deltag i skolekonkurrence

 

Om #digitalpænt skolearrangement:

 

I samarbejde med UNICEF afholdte vi torsdag d. 29. september 2016 et stort gratis arrangement i Tivolis koncertsal.

Arrangementet fandt sted i skoletiden, hvor 1400 skolebørn fra 4.-6. klasse deltog i et fagligt inspirerende og underholdende program.

Programmet var sammensat og tilpasset målgruppen med cases, videoer, stand-up med faglig læring samt underholdningsindslag og en mini-koncert med det populære band L.I.G.A. Sofie Østergaard var konferencier og programmet bød bl.a. på:

  • Stand-up om digital mobning v. Oluf Christensen
  • Film, cases og oplæg v. Jon K. Lange, seniorrådgiver, Børns digitale liv, Red Barnet 
  • Indlæg om børns rettigheder v. Anne-Mette Friis, chef for børne- og ungearbejdet hos UNICEF
  • Minikoncert med L.I.G.A
  • Se billeder fra arrangementet på Telenors Facebook