5 gode steder med fastelavnsinspiration

Fastelavn er lige om hjørnet, og det kan være super hyggeligt at lave fastelavnskostumerne sammen, og alt hvad der ellers hører til, når det er fastelavn. Også selvom det godt kan være smule nervepirrende at skulle i gang med. Derfor giver vi dig her 5 bud på, hvor du finder alt den fastelavnsinspiration, du overhovedet kan få brug for. 

Fredag den 14. februar 2020
Barnets Fastelavn

Barnets Fastelavn

De fleste har styr på, hvad fastelavn er for en størrelse. Udklædning, fastelavnsboller og katten af tønden. Men derfor kan det alligevel være meget rart med et godt overblik over, hvad der skal til for at skabe den bedste fastelavn for børnene. Barnets Fastelavn er et site, der har det forkromede overblik, når det kommer til alt, der har med højtiden at gøre. Her finder du guides til gode kostumer, fastelavnsris og oversigter over, hvilke fastelavnstønder, der er bedst. Og ikke mindst en lang række opskrifter på forskellige slags fastelavnsboller.

Pinterest

Pinterest

Du kender sikkert allerede Pinterest, sitet hvor man nemt drukner i gode ideer og DIY-guides. Men det har ikke fået ryet som det bedste inspirationssite for ingenting. Det er nemlig et supergodt sted at lede efter inspiration, hvis man er en smule eller meget ideforladt. Så hvis du har brug for gode ideer til fastelavnssnacks eller nemme kostumer, så er Pinterest altid et godt sted at starte. Bare søg efter fastelavn, og vi lover dig, at du ikke kommer væk derfra uden en god idé eller to.

Kreativ med ungerne

Kreativ med ungerne

Hjemmesiden Kreativmedungerne.dk er ikke kun brugbar, når Fastelavn er lige om hjørnet. Hele året er hjemmesiden fyldt med gode ideer, guides og tutorials, når familien skal være kreative sammen. Men siden her er altså også netop god, hvis man ingen ide har om, hvor man skal starte, når den 7-årige beder om at komme til at ligne en løve i ansigtet. Der er nemlig omfattende guides til ansigtsmaling, samt mange andre relevante tips og tricks til en god og kreativ fastelavn.

The Costume Kid

The Costume Kid

Hvis det eneste, du kan komme på er en toiletpapirsmumie, når dine børn spørger om du vil lave deres fastelavnskostumer, så er YouTube-kanalen The Costume Kid lige noget for dig. Værten er en 14-årig amerikansk dreng, der viser, hvordan man laver alt fra spillekort til spiderman-kostumer. Og han gør det både så langsomt og så pædagoisk, at selv den mest fummelfingrede forælder kan være med.

Kemiluppen

Kemiluppen

I mange hjem er makeup bandlyst indtil børnene når teenagealderen. Men hvis fastelavnskostumet skal stå helt skarpt kræver det alligevel ofte, at man finder en makeup-pensel eller to frem. Det er dog vigtigt at sørge for, at der er ikke er noget unødig kemi i den makeup, man putter i de små bassers ansigter. Og det kan appen Kemiluppen heldigvis hjælpe med. I appen kan du tjekke alle tænkelige produkter for kemi-indhold, enten ved at søge efter det ved navn eller blot scanne dets stregkode. På den måde kan du være sikker på ikke at købe kemifyldt fastelavns-og udklædningsmakeup. 

 

Appen er gratis. 


Download: iOS og Android

Gode råd til dit barns digitale liv

Få tips og tricks til, hvordan I som familie samt dit barn får mest muligt ud af de mange digitale muligheder.