#digitalpænt på Folkemødet

Igen i år er vi tilstede på Folkemødet på Bornholm og denne gang sætter vi fokus på #digitalpænt. Som teleselskab ønsker vi at tage ansvar for, at vores børn kan færdes trygt på nettet og bruge de digitale medier uden frygt for at blive mobbet. Derfor sætter vi fokus på forebyggelse af digital mobning og afholder på Folkemødet to spændende #digitalpænt debatter.

#digitalpænt - er du rollemodel eller SoMe-hykler?

Læs mere på Facebook

Tid: Torsdag d. 15. juni kl. 15.00-15.45
Sted: IT Paratskibet - Allinge Havn, Kajplads H12, Bornholm

digitalpænt på Folkemødet

Kagebilleder, likes og trusler? Skal der være plads til det hele? Sammen med et stærkt panel og en skarp moderator (Sofie Østergaard) debatterer vi omgangsformen på de sociale medier. Henrik Qvortrup, journalist og fhv. politisk rådgiver, Winni Grossbøll, borgmester på Bornholm, Mette With Hagensen, fmd. for ”Skole & Forældre” og Emma Holten, debattør med barske oplevelser bag sig, deler ud af deres erfaringer og krydser klinger i en diskussion om tonen på de sociale medier. Debatten tager afsæt i voksnes ansvar som rollemodeller over for børn og unge.

Folkemødet: #digitalpænt – Hvad skal unge finde sig i på nettet?

Læs mere på Facebook

Tid: Torsdag d. 15. juni kl. 13.30-14.15
Sted: IT Paratskibet - Allinge Havn, Kajplads H12, Bornholm

digitalpænt på Folkemødet

Synes du også, at tonen på de sociale medier kan være hård? Med Sofie Østergaard som moderator inviterer vi til en ærlig debat for unge med Emma Holten og UNICEF. Med udgangspunkt i Emmas personlige og lærerige oplevelser med uønsket deling af billeder, vil Emma og Anne-Mette Friis fra UNICEF, gøre børn og voksne klogere på, hvor grænsen egentlig går for, hvad man bør poste og dele. Alle er velkomne :) Særligt for 5. og 6. klasser på Bornholm: Sikr jer en plads på skibet og få en aktiv rolle i debatten. Tilmeld klassen ved at sende en mail til digitalpaent@telenor.dk – der er først til mølle.