Kommunikation

Machine 2 Machine (M2M)

Machine 2 Machine (M2M)

Vil du tale med en ekspert?

M2M er en genvej til værdifuld information og forretningsudvikling

Fordele ved Machine 2 Machine:

  • Automatiserer processor og fjerner ressourcekrævende, manuelle processer
  • Reducerer omkostninger til vedligeholdelse via proaktiv service af din løsning
  • Optimerer en løsnings oppetid og øget produktiviteten
  • Øger produktkvalitet, når kunderne får deres service i rette tid
  • Giver det fulde billede af hvordan en løsning præsterer

Machine 2 Machine (M2M) er et af områderne inden for Internet of Things (IoT), der er i voldsom vækst og udvikling. Teknologien bliver hele tiden bedre og åbner nye muligheder for at automatisere styring, effektivisere dokumentation og udvikle bæredygtige M2M-løsninger.

Traditionelt har M2M været anvendt til fjernovervågning af systemer, sporing af aktiver, energioptimering, supply chain og lagerstyring samt flådestyring og fx trådløse dankortbetalinger. Fremover forventer vi, at teknologien bliver vigtig inden for forbrugerelektronik og vil udvikle fx smart devices/clothing og telemedicin.

Tænker du M2M ind i din forretning, kan teknologien og den rivende udviklingen af IoT vise sig at være en afgørende spiller – måske en game changer – når du produktudvikler, undersøger nye kundesegmenter, indtægtskilder og ønsker at styrke din konkurrenceevne.

M2M kan optimere driften i langt de fleste industrier og erhverv

Telenor har i de sidste 10 år bidraget til og udviklet M2M-løsninger til både danske og udenlandske virksomheder. Nogle gange har et sim-kort kunne klare jobbet og rykket en hel branche – andre gange har der været behov for en større behovsafdækning for at udvikle den rigtige løsning. Og for at udvikle den optimale løsning, trækker vi ofte på vores verdensomspændende netværk og kombinerer gerne vores produkter med bidrag fra vores partnere fra ind- og udland.


Når vi indgår et samarbejde og skal være med til at udvikle en M2M-løsning, starter vi altid med at forstå jeres virksomhed, jeres værdier og varestrømme. Herefter udvikler vi i tæt samarbejde med dig en business case og designer den løsning, der vil gøre en forskel for jer.

Trackunit kører over hele verdenen

Hvordan bruger I M2M i jeres løsninger?:

”Vores løsning til flådestyring er baseret på trådløs kommunikation. Så uden de her M2M simkort ville vores forretning ganske enkelt ikke være mulig”.

Hvilke fordele giver løsningen for jeres kunder? ”Nogle bruger det til sporing af forsvundne enheder. Men for de fleste handler det om at optimere driften af maskiner og køretøjer. På den måde kan en vognmand blandt andet fakturere for faktisk kørsel, optimere chaufførens køretid, reducere ventetiden på værkstedet og lignende”.

Hvordan oplever I samarbejdet med Telenor? ”De er ekstremt fleksible. For eksempel når vi går ind i nye markeder og skal have sat roaming-profiler op. Samtidig har vi et direkte nummer til deres kundeservice, som står på hænder og fødder for os, når der er noget. Så vi er meget tilfredse med samarbejdet”.

Finn Bundgaard Bech,
ØKONOMICHEF, TRACKUNIT A/S

Her er eksempler fra fire industrier, der har brugt M2M til at reducere omkostningerne og udvikle deres virksomhed

Hvorfor samarbejde med Telenor

M2M i din virksomhed?

M2M i din virksomhed?

Vil du høre mere om dine fordele? Lad os ringe dig op