Enterprise Mobile Management

Det er muligt at styrke sikkerheden yderligere med Enterprise Mobile Management (EMM), som er en viderebygning af Mobile Device Management (MDM), som giver dig styrket sikkerhed og flere muligheder for cental styring af mobile enheder. Fordelen ved en udvidet EMM-løsning er, at du via en portal kan administrere arbejdsrelevante apps unikt på dine medarbejderes enheder. I sidste ende betyder det større sikkerhed, bedre overblik og mere tid til både den ansatte og jeres administration.

Styrket databeskyttelse

Styrket databeskyttelse

Virksomhedens data opbevares i en lukket container adskilt fra medarbejdernes egne data. Det giver medarbejderen mulighed for også at bruge enheden i privat regi. Samtidig er følsomme virksomhedsdata beskyttet, hvis en medarbejder mister eller får stjålet sin mobil. 

 

Udover KWL og password protection styrker EMM yderligere sikkerheden. For det første er virksomheden bedre sikret mod digitale trusler som malware, når apps udrulles fra IT-afdelingen. Det er muligt at skræddersy den mobile enhed til den enkelte medarbejder samt jobfunktion og bestemme i hvilket omfang, at en medarbejder kan hente apps og programmer ned på den mobile enhed. 

Nem håndtering af apps og adgange

I Telenors EMM-løsning kan du til enhver tid tildele eller tilbagekalde apps, ligesom du også kan sikre, at de er opdateret og understøtter virksomhedens udrulning af arbejdsrelevant software og apps på mobile enheder.

Sikkerhedstjek

Find ud af, hvor godt rustet jeres virksomhed er, når det kommer til malware-, spyware- og virusangreb på mobile enheder.

Skal vi finde den rigtige løsning til din virksomhed?

Kundeservice ikon

Vores eksperter er klar til at hjælpe dig i gang med den rigtige løsning.

Bestil et opkald

Nyhedsbrev fra Telenor Erhverv

Det er kun en gang imellem, vi har noget klogt at sige. Derfor spammer vi ikke din indbakke. Få gode råd, nyheder og tilbud i et omfang, der er til at arbejde videre med.