Mobil sikkerhed med Apple

Telenor Erhverv og Apple inviterer til webinar om sikkerhed på mobile enheder

Telenor Erhverv og Apple inviterer til webinar om sikkerhed på mobile enheder

Webinar: 18. maj 2021, kl. 9-11.30

Webinar: 18. maj 2021, kl. 9-11.30

Deltag i vores webinar og lær, hvordan I bedst bruger Managed Apple ID, Security awareness og de andre muligheder Telenor Erhverv og Apple har til at holde jeres medarbejderes mobile enheder sikre. Du får også indblik i, hvordan Mobile Device Management har styrket sikkerheden for en dansk virksomhed og mulighed for at stille dine spørgsmål til eksperter.

Om webinaret

 

Kom med til et spændende webinar om mobile enheder og IT-sikkerhed med Telenor Erhverv og Apple.

 

På webinaret får du indblik i hvilke muligheder, der findes, for at forbedre sikkerheden på jeres medarbejderes mobile enheder - lige fra viden og træning af medarbejdere i forhold til forebyggelse af angreb til anvendelse af værktøjer, som kan beskytte jeres mobile enheder.

 

I løbet af webinaret vil der både indgå åbne dialoger samt konkrete og praktiske råd fra specialister fra Telenor Erhverv og Apple. Derudover bliver der også rig mulighed for at stille spørgsmål under hele seancen. Til slut præsenterer vi en case til inspiration og gennemgår resultaterne af en sikkerhedsundersøgelse, hvor jeres virksomhed er en af hovedpersonerne.

 

Vil du vide mere om fx Managed Apple ID, Security Awareness, Security E-learning, Apple Business Manager, Superviced Device eller bare få en masse nyttig information til, hvordan I kan forbedre sikkerheden i jeres virksomhed – så er dette webinar noget for dig.

 

Deltagelse er gratis, men du vil blive bedt om at besvare nogle spørgsmål om jeres virksomhed i forbindelse med sikkerhedsundersøgelsen.

Hvem kan du møde til webinaret?

Nyhedsbrev fra Telenor Erhverv

Det er kun en gang imellem, vi har noget klogt at sige. Derfor spammer vi ikke din indbakke. Få gode råd, nyheder og tilbud i et omfang, der er til at arbejde videre med.