PRODUKTIVITET OG SIKKERHED

Telenor MDM

Vil du tale med en ekspert?

Bestil opkald ›

Med Telenor MDM forbliver fortroligt materiale fortroligt

Fordele ved Telenor MDM:

  • Vi kan rådgive fra strategi til levering
  • Opdater, krypter eller bloker for apps på en enkelt enhed
  • Slet adgangskoder, jailbreak eller nulstil indstillinger på en enkelt enhed
  • Giv ansatte sikker adgang til virksomhedens servere
  • Fungerer til både virksomhedens mobile enheder og privatejede (BYOD)
  • Er både ISO-27001- og TüV-certificeret. Din garanti for at ingen uden jeres viden kan få adgang til virksomhedens enheder eller filer
  • 4 årlige sikkerhedsopdateringer
  • Uanset hvilken teleudbyder du har, kan du få Telenor MDM

Flere og flere arbejder direkte på en mobil enhed og deler ikke længere kun fortroligt materiale via en sikker VPN-forbindelse på computeren. Vi ser det som en god udvikling, der er med til at give dig og dine kollegaer en mere fleksibel arbejdsdag – men også en udvikling, der stiller store krav til dit sikkerhedsnetværk. For hvad sker der, hvis en kollega mister en enhed med fortroligt materiale? Hvordan giver du en medarbejder sikker adgang til servere, så han kan arbejde på farten. Og hvordan sikrer du virksomhedens filer, når de også ligger på en privatejet smartphone?

MDM står for Mobile Device Management, og Telenor MDM favner også EMM – Enterprise Mobility Management. For os er de to forkortelser to sider af samme sag: Din mobilsikkerhed og beskyttelse af virksomhedens data. Derfor har vi samlet alt sikkerhed i Telenor MDM, så du får den bedste og mest komplette sikkerhedsløsning, der kan sikre alle de enheder, der er koblet på virksomhedens netværk.

Vi gennemgår altid i tæt samarbejde med jer, hvordan en løsning passer ind i jeres IT- og telestrategi. For os er det vigtigt at komme hele vejen rundt og afdække jeres reelle sikkerhedsbehov, inden vi rådgiver om en konkret MDM-løsning.

Vælger du en MDM-løsning hos Telenor, har du
også adgang til 3 sikkerhedsservices

Mobile Application Management (MAM)
MAM giver dig mulighed for at kontrollere bestemte funktionaliteter på en eller flere smartphones eller tablets. Fx kan du med MAM monitorere en applikation i forhold til kontrol og provision. MAM kan kontrollere både virksomhedens mobile enheder og privatejede smartphones og tablets (BYOD).

Mobile Security Management (MSM)
MSM er et ekstra sikkerhedslag af obligatoriske adgangskoder, VPN-indgange, certifikater og fx brugervalidering, når en medarbejder ønsker adgang til virksomhedsfiler fra en af virksomhedens mobile enheder.

Mobile Content Management (MCM)
MCM giver medarbejderen en sikker mobiladgang til virksomhedens filer, samarbejdsværktøjer og fx data og Line of Business (LoB) applikationer. MCM danner en sikkerhedsring omkring det CRM-system og data, der ligger på virksomhedens mobile enheder.

Hvorfor samarbejde med Telenor

Alle er velkomne
Uanset hvilken teleudbyder du har, kan du få Telenor MDM

4 årlige sikkerhedsopdateringer
MDM sikrer både virksomhedens mobile enheder og privatejede (BYOD)

Kundeservice 24/7 på dansk og engelsk
Vi supporterer både onsite og over telefonen

MDM i din virksomhed?

Vil du høre mere om dine fordele? Lad os ringe dig op

Bestil opkald ›