Løsninger

Når du vælger at samarbejde med os, får du en erhvervspartner med over 20 års erfaring. Vi håndterer dagligt over 45 millioner kald og masser af data for vores kunder – fra små private forretninger til store, multinationale selskaber og offentlige virksomheder. Også gerne din.

Interesseret i at høre mere?

Bestil opkald ›

Her er vores løsninger
– også til din virksomhed

Vi har delt vores løsninger ind i tre kategorier, så du nemt kan finde den eller de løsninger, der kan gøre en forskel for netop din forretning. Vi tilbyder mere end 10 løsninger, som har én ting til fælles: De styrker din forretning, uden at du skal koncentrere dig et sekund om teknikken. Den er vores speciale.

Kommunikation

Vi tilbyder fleksible kommunikationsløsninger, der altid bliver skræddersyet til netop din virksomhed – hvad end I er to mand på kontoret eller er en multinational virksomhed.

Mere om Kommunkationsløsninger

Alle virksomheder har brug for en stabil og sikker kommunikation.

Men hvilken løsning er den bedste til netop din virksomhed?

Vi tilbyder en række sikre og fleksible kommunikationsløsninger til virksomheder i alle størrelser – og vi tilbyder altid at tilpasse dem, så de passer præcis til din virksomhed og jeres behov for at kommunikere effektivt med kunder, med leverandører og med kollegaer internt i huset og med dem, der sidder på en anden adresse. Vores fornemmeste opgave er, at den løsning du får hos Telenor, skaber værdi for netop jer og være med til at give jeres kunder en bedre service.

 • Jeres arbejdsdag vil fra første dag blive mere effektiv
 • Løsningen kan være med til at øge virksomhedens konkurrenceevne
 • Du kan vælge en enkelt kommunikationsløsning eller kombinere flere
 • Den implementerede løsning tager højde for dine kunder og leverandører
 • Vi leverer kommunikationsløsninger til både store og mindre virksomheder

RenMobil er en bred vifte af cloud-baserede telefonitjenester, der gør det nemt og effektivt at besvare opkald, omstille og give kunderne en bedre service. Vi designer RenMobil-løsninger til alle brancher og virksomhedsstørrelser.

Læs om RenMobil her ›

Telenor Kontaktcenter er en komplet telefoniløsning med en række avancerede tjenester, der hjælper med at yde en professionel og effektiv kundeservice. Løsningen inkluderer bruger-klienter på pc, der integrerer med kundens backend-systemer som CRM og AD.

Læs om Kontaktcenter her ›

WAN er bredbånd udviklet specielt til virksomheder med adresser i et eller flere af de Nordiske lande. Forbinder du hovedkontoret med filialer, kontorer eller butikker med vores WAN, Nordic Connect, får du et sikkert og stabilt netværk, der arbejder på en hurtig bredbåndsforbindelse med plads til alt jeres data og kommunikation.

Læs om WAN her ›

M2M er en bæredygtig løsning, når du har behov for at automatisere flådestyring og effektivisere din dokumentation. Flere af vores kunder har også brugt M2M i deres produktudvikling af eksisterende produkter.

Læs om M2M her ›

Appear.in er et simpelt og gratis værktøj til online videomøder. Alt foregår direkte i browseren, hvor du kan oprette et unikt rum på fx appear.in/telenordanmark og dele det med deltagerne. De tilgår mødet via browseren på deres egen PC eller i appen.

Læs om Appear.in her ›

Produktivitet og sikkerhed

Vi tilbyder en række skalerbare og sikre IT- og teleløsninger, som ikke kræver installering af ny hardware, men integreres i virksomhedens eksisterende it-system.

Mere om Produktivitet og sikkerhed

Produktivitet & sikkerhed

Når vi udvikler produkter og løsninger, tager vi ofte udgangspunkt i vores egen hverdag. Og der har vi brug for enkle og intuitive løsninger, der virker uanset, hvor vi er i landet. Det er fx spild af tid at lede efter en faxmaskine til de fortrolige papirer – og vi har brug for at kunne arbejde ligeså effektivt og dele dokumenter sikkert fra både smartphones, tablets som vores computere. Og vi tænker, at du har det præcis ligesådan. Derfor tilbyder vi et række fleksible og sikre it- og tele løsninger, der kan integreres i dit eksisterende it-system og øje din effektivitet og styrke samarbejdet både internt og eksternt i virksomheden.

Fordele ved Produktivitet & Sikkerhed hos Telenor

 • Vi kan skræddersy alle løsninger til din virksomhed
 • Dansk kundeservice til Office 365
 • Danmarks laveste priser på Office 365
 • Du bliver tilknyttet en konsulent og får konsulentens direkte nummer
 • Vi har plads til alle virksomheder – store som enkeltmandsvirksomheder
 • Du behøver ikke være kunde hos Telenor for at få glæde af vores sikkerhedsløsninger Office-produkter

Office 365 er online-versionen af alle de effektive arbejdsredskaber, du kender fra den traditionelle Office-pakke. Alle programmer ligger nu i skyen, og du behøver ikke længere bekymre dig om opgraderinger, sikkerhedspatches eller anden vedligeholdelse. Alt bliver automatisk opgraderet, så du altid arbejder i sikre og opdaterede programmer.

Læs om Office 365 her ›
inkluderet i Business+

OneDrive for Business er markedets største og mest sikre cloud-løsning. Med OneDrive kan du nemt gemme, dele og styre adgangen til det enkelte dokument eller til hele mappen. Du kan tilgå din OneDrive fra alle enheder, og du vil derfor med garanti altid arbejde i det seneste dokument, uanset om du arbejder på din stationære computer, din mobil eller tablet.

Læs om OneDrive for Business her ›

MDM er sikkerhedsløsning til (BYOD). Løsningen er enkel at implementere og designet, så du effektivt kan vedligeholde løsningen og sikkerheden.

Læs om Mobilsikkerhed her ›

Service og rådgivning

Uanset hvilken udfordring du står over for, kan vi hjælpe. Vi kan være med hele vejen fra inspiration af ny teknologi til selve implementeringen af en løsning og uddannelse af medarbejdere.

Mere om Service og rådgivning

Service & rådgivning

Skal virksomheden skifte teleudbyder, overvejer du at installere Mobilt Omstillingsbord eller etablere et WAN og forbinde jeres kontorer i Norden, kan vores Center of Excellence klar til at hjælpe med rådgivning og udvikle den rigtige it- og teleløsning. Er det mindre spørgsmål, der brænder på, kan du døgnet rundt ringe til Kundeservice på 72 12 65 00.

Fordele ved Service & Rådgivning hos Telenor

 • Vi leverer altid løsninger og rådgivning, der matcher dit behov
 • Du bliver tilknyttet en konsulent og får konsulentens direkte nummer
 • Vi arbejder effektivt og vores fokus er at løse den konkrete opgave
 • Vi sikrer, at løsningen virker og lever op til dine forventninger inden en opgave er afsluttet
 • Vi har plads til alle virksomheder – store som enkeltmandsvirksomheder
 • Du behøver ikke være kunde hos Telenor for at få service og rådgivning

Vores tre Workshops er til dig, der har brug for rådgivning og sparring inden for IT- og teleløsninger. Vi tilbyder en Inspirationsworkshop, en Produkt- og en Strategiworkshop. Vi udvikler også gerne et særligt forløb til netop din virksomhed.

Læs om Workshops her ›

Implementeringsmanageren er til dig, der ønsker at implementere virksomhedens nye IT- og teleløsning selv. Du vil blive udstyret med en detaljeret implementeringsplan og værktøj til at uddanne medarbejderne i den nye løsning og dens muligheder.

Læs om Implementeringsmanager her ›

En Onsite konsulent supporterer implementeringen af en konkret løsning eller fx et skift til Telenor. Konsulenten er med hele vejen og sikrer, at løsningen er effektiv fra første dag og forankret i hele virksomheden.

Læs om Onsite konsulenter her ›