Spærreplan for BusinessFirst

Med Spærreplan får du og din virksomhed et enkelt og driftssikkert værktøj, der giver dig langt bedre kontrol over virksomhedens udgifter til telefonsamtaler. Spærreplan giver dig mulighed for at styre, hvilke telefonnumre dine ansatte kan ringe til – samt modtage kald fra.

Udgående spærring virker for både fastnet (Direkte Linie og 1015) og mobil. For mobiltelefoner virker det, når telefonen befinder sig i Danmark og altså ikke ved Roaming – det vil sige opkald foretaget fra udlandet.

Indgående spærring virker for fastnet (Direkte Linie) og mobil - også når mobiltelefonen befinder sig i udlandet.

Du kan opdele dine ansatte i grupper, kaldet profiler, og du kan godt have flere forskellige profiler i virksomheden. En profil kan indeholde en liste med tilladte og spærrede numre. Du kan eksempelvis have en profil for salgsmedarbejdere, og en anden profil for chauffører, da arbejdsområderne er forskellige.

Hver spærreplan kan indeholde én profil. Det vil sige hvis du skal opdele virksomhedens ansatte i flere profiler, så skal du oprette flere Spærreplaner.

Godt at vide om Spærreplan?

  • Sms-afsendelse er ikke omfattet af Spærreplan.
  • Er din telefon viderestillet, hvis telefonen er slukket eller uden for dækning, træder Spærreplanen ikke i kraft, når du bliver ringet op på den viderestillede telefon.
  • Du kan ikke viderestille din telefon til et nummer, som du har valgt at spærre for.
  • Du kan spærre for ukendte numre, hvis opkaldene er foretaget i Danmark.

Eksempel på en profil for dine ansatte

  • De tilladte numre:
    Følgende numre er oprettet som præfiks, +45, +46
  • De spærrede numre:
    Følgende numre er oprettet som enkelte numre: +45118, +45159.

Profilen tillader at ringe til Danmark og Sverige og altså indenfor den tilhørende arbejdsgruppe, og tillader ikke at ringe til +45118 (oplysningen) og +45159 (Træfpunkt).

Hjalp denne side dig?

Tak for din feedback