Brug for hjælp? Kontakt os

Bruttoløn mobil, Mobilt Bredbånd og Bredbånd

Bruttoløn mobil og mobilt bredbånd er en ordning, hvor den enkelte medarbejders private abonnement bliver trukket over vedkommendes bruttoløn. Det vil sige, at du og dine kolleger får skattefri telefoni, mobilt bredbånd og bredbånd.

Ordningen kræver, at din virksomhed har indgået en Bruttoløn aftale med Telenor. Med ordningen kan du og dine kolleger spare 43–63 procent på jeres mobilregninger - afhængigt af jeres indkomst.

Vi anbefaler, at din virksomhed får juridisk rådgivning om skattereglerne på området, hvis I ønsker at tilbyde medarbejderne skattefri mobiltelefoni.

Når du har bruttoløn mobil/ mobilt bredbånd/ bredbånd gennem din virksomhed, skal du være opmærksom på følgende:

  • Det er virksomheden, der ejer telefonnummeret.
  • Priser og besparelser er vejledende og kan variere en smule alt efter skattesatsen i den kommune, du bor i.
  • Din virksomhed får en regning på det Bruttoløn abonnement – og evt. skattefri services – som du har valgt. De trækker så efterfølgende beløbet fra din bruttoløn.
  • Opkaldsafgiften og andet forbrug, der ikke er en del af det månedlige abonnement, bliver faktureret direkte til dig hver måned. Faktureringen er derfor ikke en ekstra administrationsomkostning for din virksomhed.
  • Priserne forudsætter, at du melder din månedlige betaling af f.eks. indholdstakserede sms mm.til BetalingsService. Ellers bliver opkrævet et administrationsgebyr på 39 kr./md.
  • Ordningen påvirker din pension og feriepenge, da disse typisk bliver beregnet på baggrund af den enkelte medarbejders bruttoløn. Men arbejdsgiveren kan vælge at lade dette personalegode tælle med i bruttolønnen.
  • Din beskatning dækker ét Bruttoløn Mobil abonnement, ét Bruttoløn Mobilt Bredbånd abonnement, Bruttoløn mobil services, ét Bruttoløn Bredbånds abonnement og ét Bruttoløn Bredbånds Telefoni abonnement. Dvs. du kan eksempelvis ikke have 2 Bruttoløn mobil abonnementer under ordninge

Spørgsmål og svar

Det er kun din virksomhed, som kan opsige et abonnement med Bruttoløn Mobil/ Mobilt bredbånd/ Bredbånd. Det skyldes, at virksomheden står som juridisk ejer, mens medarbejderen kun er registreret som brugere. Bindingsperioden for abonnementerne er seks måneder for virksomheden, mens medarbejdere er bundet i 12 mdr jfr, SKATs regler på området.

Hvis en medarbejder forlader virksomheden, kan virksomheden opsige abonnementet eller overdrage det til medarbejderen privat. Så ændres vilkårene til almindelige vilkår for privatkunder.

Ja. Når din virksomheds Bruttoløn Mobil-/ Mobilt bredbånd-/ Bredbåndsaftale skal genforhandles, kan du og dine kolleger skal skifte til andre abonnementer.

Som Bruttoløn kunde har du mulighed for at tilkøbe vores musiktjeneste TIDAL under samme vilkår, som vores privatkunder.