Brug for hjælp? Ring til os på 72 120 000

ISDN2

Med ISDN2 har du to digitale telefonlinjer og kan derfor tale i telefon, samtidig med at den anden bruges til data, eksempelvis fax. Har du flere telefoner i boligen, kan du med ISDN2 modtage opkald, samtidig med at en anden taler.

Mere information om priser og abonnementer

Spørgsmål og svar - INTERNT

+-
Hvad er ISDN2, og hvad koster det?

Med ISDN2 har du to digitale telefonlinjer og kan derfor tale i telefon, samtidig med at den anden bruges til data, eksempelvis fax. Har du flere telefoner i boligen, kan du med ISDN2 modtage opkald, samtidig med at en anden taler.

Mere information om priser og abonnementer

+-
Hvilket udstyr hører til ISDN2? - INTERNT

Internt svar

ISDN termineringsstik (3 polet stik). Findes dette ikke på adressen, vil teknikeren sørge for at stikket bliver installeret, når ISDN forbindelsen installeres.

NTab boksen udlånes gratis. Den skal leveres tilbage, hvis abonnementet opsiges eller ændres til PSTN. TDC teknikeren medbringer og programmerer boksen ved en "Godt I Gang"-installation, ellers skal den afhentes i nærmeste TDC butik mod forvisning af bekræftelsesbrev fra Telenor.

ISDN modem såfremt kunden ønsker også at benytte sin ISDN2 forbindelse til Internet opkobling.

A/B-adapter som sikrer, at kunden kan ringe med sin alm. fastnetstelefon. Hvis kunden anskaffer et ISDN-modem, vil mange af disse indeholde en A/B-adapter, og i så fald skal der ikke anskaffes en A/B-adapter særskilt. Har kunden ikke et ISDN-modem inkl. A/B-adapter, skal dette oplyses ved bestillingen af ISDN2, således at teknikeren kan installere A/B-adapteren ifm. installationen.

Vær opmærksom på:

Hvis kunden fortsat ønsker at benytte sine analoge telefoner i husets eksisterende stik, skal der bestilles et multistik. (Dette er inkl. i en ISDN Godt I Gang løsning)

+-
Hemmeligt/Udeladt nummer - Internt

Internt svar

(som under fastnetabonnement)

For servicerne hemmeligt og udeladt nummer til PSTN og ISDN gælder følgende:

Udeladt nr. - Alt udeladt med fast nr. skjul. Dvs. intet bliver oplyst i telefonbogen og 118. I vores system pålægges soc. Hemmeligt tlf. og adresse, og nummerskjul.

Udeladt adr. - Udeladt adresse. Dvs. navn og telefonnummer vil blive oplyst i telefonbog og 118, men adressen er udeladt. I vores system pålægges soc. Hemmelig adr.

Hemmeligt nr. - Hemmeligt nr. med fast nr. skjul. Det vil sige navn og adresse vil blive oplyst i telefonbog og 118, men telefonnummeret er hemmeligt. I vores system pålægges soc. Hemmeligt nummer og nummerskjul.

Det er muligt at fravælge den faste nummerskjul til PSTN hvis kunden ønsker det.

For ISDN skjul nummer gælder det:

  • Skjul nr. kategori 1 - Nummeret er altid skjult
  • Skjul nr. kategori 2 - Normalt skjult, men kan vises via kode
  • Skjul nr. kategori 3 - Normalt vist, men kan skjules via kode
  • Kun en kategori pr. hovednummer. Nummerserier følger altid hovednummeret.

Hvis kunden benytter sin linie til opkald til router eller andet udstyr, som kræver at linien viser nummer for genkendelse, kan man for PSTN-linier nedtage fast nummerskjul og for ISDN-linier pålægge Skjul nr. kategori 3.

+-
ISDN2 og telefonbogen - INTERNT

Internt svar

(som under fastnetabonnement)

Telenors kunder bliver automatisk optaget i TDC's telefonbog, når de tegner fastnetabonnement hos Telenor. Dvs. enhver overdragelse fra TDC til Telenor og enhver nyoprettelse er inkl. en optagelse i den almindelige telefonbog. Én optagelse dækker over 1 titel eller 2 fornavne med samme efternavn.
Det er brugeren af abonnementet, som bliver listet i telefonbogen.
Ønsker kunden flere optegnelser eller flere navne skal kunden selv tage kontakt til TDC Forlag.

Opkrævning af ændringer i telefonbogen sker direkte fra TDC til kunden.

Bemærk at der gælder andre regler for optagelse i Fagbogen (De Gule Sider), eftersom kunden her.

Hjalp denne side dig?
Tak for din feedback