Endnu bedre dækning med
både 4G og WiFi-opkald

En teleløsning er intet værd, hvis du ikke har dækning. Derfor er vi glade for,
at Telenors netværk er stærkere end nogensinde.

Se vores dækningskort

Vores netværk er altid åbent for business

 • Flest master

  Vi har landets mest fintmaskede net af master og dækker i 2016 99 % med 3G og 97 % med 4G. I 2016 blev 1600 master opgraderet til ny og bedre teknologi og kan levere en hastighed på op til 70 Mbit/s.

 • Størst kapacitet

  Hver mast er gearet til at yde sit maksimum, så du og dine kollegaer hver dag er sikret en effektiv arbejdsdag – også selvom I er mange om den samme mast på samme tid.

 • Service

  Vi måler døgnet rundt ydeevnen i vores netværk. De mange tal bruger vi til at udvikle og optimere netværket, så du altid er online på Danmarks stærkeste netværk. Skulle du opleve problemer, sidder vi klar ved telefonerne fra kl. 7-23.

DANMARKS
STÆRKESTE NETVÆRK

WiFi-opkald

Nu kan du ringe og sende SMS over WiFi. Det betyder forbedringer på indendørs opkald, hvor der ellers kan være dårlig dækning fx pga. mure og termoruder.

Moreless

WiFi-opkald takseres som almindelig tale, men har du fri tale i dit abonnement, er WiFi-opkald naturligvis også frit. WiFi-opkald er kun muligt i DK.

 • Bedre dækning indendørs
 • Ingen ekstra apps eller downloads
 • Du skal kun gøre noget én gang

Nu kan du også ringe via 4G

Som det første teleselskab i Danmark har Telenor åbnet for samtaler via 4G-nettet.

Moreless

Fordelene ved at afvikle samtaler på 4G-nettet (der også går under betegnelsen VoLTE) er bl.a.:

Hurtig opkaldstid: Med 4G-samtaler/VoLTE går der typisk kun omkring et sekund fra man trykker "ring op", til modtagerens telefon ringer. Uden VoLTE kan det tage 10 sekunder eller mere at etablere et opkald.

Med VoLTE kan man føre samtaler på 4G-nettet uden at være afhængig af 2G- og 3G-dækning. I takt med, at 4G-dækningen udbygges, vil der være steder, hvor der er 4G-dækning, men dårlig eller ingen 2G- og 3G-dækning, og på disse steder vil det ved hjælp af VoLTE blive muligt at føre mobilsamtaler.

Med VoLTE får man mobilsamtaler med HD-lyd med bedre stemmegengivelse og markant reduktion af baggrundsstøj.

WiFi-opkald styrker din dækning

Sådan slår du WiFi-opkald til på din Apple eller Samsung

WiFi-opkald er kun muligt i DK og indtil videre på følgende mobiler: iPhone 7, 7 Plus, 6S, 6S Plus, 6, 6 Plus og SE, samt Samsung Galaxy S7, S7 Edge, S6, S6 Edge og S5. Du skal blot opdatere dit styresystem til det nyeste, så er du klar.

 1. Vælg “Indstillinger” og “Telefon”
 2. Vælg “Wi-Fi-opkald” og slå den til
wifi-opkald på din iPhone
 1. Vælg “Indstillinger”
 2. Vælg “Wi-Fi-opkald” og slå den til. Vi anbefaler indstillingen ”Mobilt netv. foretrækkes”.*
wifi-opkald på din Samsung mobil

*Ved indstillingen ”WiFi er foretrukket” vælger telefonen altid WiFi forbindelsen. Dette kan betyde at opkaldet afbrydes hvis du fx bevæger dig ud i haven.

Ved indstillingen ”Mobilt netv. foretrækkes” vælger telefonen kun WiFi forbindelsen, hvis mobilnetværket ikke er stærkt nok.

Spørgsmål og svar til WiFi-opkald

De nyeste mobiler har som oftes Wifi opkald. Du kan læse mere om mobilen har Wifi opkald under dens specifikationer.

Det koster det samme, som du normalt betaler. Har du fri tale, er der altså ingen omkostninger ved at ringe over det trådløse netværk. Betaler du normalt en minuttakst, vil du gøre det samme ved WiFi-opkald.

Nej, det er desværre ikke muligt.

Nej, din telefon skal blot være tilsluttet WiFi-netværket. Så vil telefonen automatisk vælge dette netværk, hvis det er stærkere end mobilnetværket

Kvaliteten af dit opkald via WiFi kan ikke blive bedre, end selve WiFi'et er. Dvs. at hvis du normalt har problemer med din trådløse forbindelse i et bestemt rum, så vil du også opleve det, når du bruger forbindelsen til WiFi-opkald.

Det samme gælder, hvis der er mange på netværket samtidigt; så vil det også påvirke dit opkald negativt.

Ja, de valgte indstillinger vil også være gældende under nødopkald for at sikre at mobilen vælger det stærkeste signal. Men vær opmærksom på at opkaldet kan blive afbrudt, hvis du bevæger dig væk fra WiFi-dækningen under opkaldet.

Nej, det er ikke nødvendigt. Det er opkaldspersonens mobil, der "ved", hvilken netværksforbindelse, der skal bruges.

Hvis der er 4G dækning udenfor bygningen, vil der blive foretaget handover, hvilket betyder at kaldet vil fortsætte uden afbrydelse. Hvis der ingen dækning er eller der kun er 2G eller 3Gdækning vil dit kald blive afbrudt når du bevæger dig udenfor rækkevidde af WiFi netværket, og du vil skulle ringe op igen for at kunne fortsætte samtalen.

FA ET DAEKNINGSTJEK

Mobilsignalet har svært ved at trænge igennem
forhindringer som beton, stål, skove og kuperet terræn
– og det kan svække dækningen i din virksomhed.

Ring til os på

7212 6500

og få en snak om, hvad vi kan gøre