Telenor - vi supporterer
dansk erhvervsliv

Mobiltelefoner, computere og tablets er fundamentale værktøjer for enhver virksomhed. Det er vi helt bevidste om, og vi ved, at det kan være forretningskritisk. hvis du eller dine medarbejdere mister forbindelsen til omverdenen - eller hvis omverdenen mister forbindelsen til jer. Derfor arbejder vi hårdt på, at det ikke sker.

RING OG HØR MERE
PÅ 72 120 000

Effektivitet på farten

Hos Telenor Erhverv får du et dedikeret team, der gør det nemt for dig at arbejde sikkert og effektivt, uanset tid, sted og device - så du altid er åben for business. Vi giver dig de bedste arbejdsrammer, når du arbejder på farten med en stærk og sikker netværksdækning.

Derfor tilbyder vi bl.a:

 • Hele dit kontor, overalt og altid. Vi giver dig office 365 med hele Microsoft Office-pakken inkl. Word, Excel og PowerPoint. Office 365 bliver opdateret automatisk, så du altid har den seneste version.
 • Et sikkert sted at gemme dine vigtige filer, også på farten. Du får OneDrive med 1000 GB plads, så du aldrig behøver bekymre dig om filer, der går tabt.
 • Sikkerhed for aldrig at gå glip af et opkald. Med vores RenMobil løsninger kan du hente vores RenMobil App, der gør det nemt for både kunder og kollegaer at få fat på dig, uanset tid og sted. Er i mange, får i jeres egen on-site konsulent, der personligt sikrer, at opstarten med RenMobil løsningerne bliver tryg for alle parter.
 • Mere effektive onlinemøder med Skype for Business, som er udviklet specifikt til virksomheder.

Læs mere om vores erhvervsløsninger her

Klar til at hjælpe alle hverdage og lørdage 7-23

Som virksomhed er I helt afhængige af, at kommunikationen med jeres kunder og leverandører kører gnidningsfrit, og det stiller større krav til vores service og support. Vi sidder klar til at hjælpe alle hverdage og lørdage 7-23 på 72 120 000.

 

Vi hjælper bl.a. med:

 • At overføre al data som kontakter, billeder, videoer og musik fra din gamle mobil - også selvom du skifter til et andet styresystem.
 • Opsætning af e-mail, WIFI og voice mail.
 • Anbefaling og installation af relevante apps.
 • Oprettelse af Apple-ID, Google-konto eller Microsoft-ID.
 • Gode råd og vejledning til hvordan du får mest ud af den nye mobil.

Professionel rådgivning

Hos Telenor Erhverv er vi et dedikeret team, der lægger stor vægt på at yde en profesionel og kompetent rådgivning. Du skal have den løsning, der passer bedst til både virksomheden og medarbejderne.

For os handler god rådgivning også om, at du som kunde skal føle, at du løbende bliver informeret om nye muligheder og hjælp til løbende justeringer, så teleløsningen hele tiden matcher behovet.

 

En perfekt start

Det kan tage tid at lære en ny arbejdstelefon at kende, og de fleste af os har prøvet at miste kontakter, e-mails, kalender-aftaler og billeder, når vi har skiftet til en ny mobil. Den slags startproblemer kan sætte dig midlertidigt ud af spillet og koste på bundlinjen. Derfor har vi nu introduceret Perfekt Start.
Perfekt Start eksisterer både i vores butikker med hjælp til den mere simple overførsel af data fra en telefon til en anden - og fra tidligere udbyder til Telenor. Men ved en større kompleks løsning, hvor der er tale om et større antal telefoner, stiller vi en implementerings manager til rådighed, som sørger for en glidende og tryg overgang. Derudover er der også mulighed for, at vi kommer ud til virksomheden i forbindelse med implementeringen. Her vil en on-site manager facilitere processen, sørge for at medarbejderne har al den hjælp og støtte, som de har brug for, samt uddanne dem i evt. nye løsninger.

Kort sagt hjælper Telenor Erhverv bl.a. med:

 • Nem opsætning af din nye telefon.
 • Personlig implementerings manager under hele forløbet ved køb af mere komplekse mobilløsninger. Som tager det fulde ansvar for, at løsningen fungerer.
 • On-site konsulent, som assisterer med alt fra skift af SIM-kort til opsætning af mobiler og mobilløsninger. Og uddanner også brugerne af de nye løsninger

 

implementerings manager 

Aldrig uden mobilen

Mobilen er et uundværligt værktøj i erhvervslivet. Den fungerer som dit mobile kontor og sikrer, at du kan arbejde effektivt på farten 24/7. Har du prøvet at undvære den en enkelt dag, ved du, hvad vi mener. Desværre kan en travl hverdag være hård ved moderne teknologi. Faktisk skal der ikke mere end et væltet glas vand eller en uheldig bevægelse til at sætte din mobil (og dermed dig) ud af spillet.

Vi sørger for at, du altid er åben for business og tilbyder bl.a.:

 • EN-TIL-EN LÅNEMOBIL
  Hos Telenor får du altid en lånemobil med tilsvarende styresystem og simkort som din egen, hvis den går i stykker. Vi sørger også for at overføre al din data til din lånemobil og sætte den op, så du er klar til at genoptage arbejdet fra det øjeblik du forlader butikken.
 • MISTET MOBIL HJÆLP
  Din mobil er ikke bare uundværlig i en travl dagligdag - den kan også være fyldt med alt fra fortrolige oplysninger til uerstattelige informationer, kontakter, billeder og e-mails. Vi hjælper jer med alt fra spærring af simkortet til gode råd om forsikring og politianmeldelse. Efterfølgende sender vi altid en opsummerende mail, og vi følger også op med en opringning indenfor 48 timer - bare for at være på den sikre side. Du kan selvfølgelig få fat i os 24 timer i døgner, 365 dage om året.
 • MOBILFORSIKRING
  Telenor tilbyder markedets mest attraktive mobilforsikring. Forsikringen sørger for, at du får en ny mobil allerede dagen efter, hvis uheldet er ude. Ingen bøvl. Ingen ventetid på reperation. Bare en ny mobil fra den ene dag til den anden. Uanset om du er på foretningsrejse i Bruxelles eller på badeferie i Barcelona. Vi leverer fra dag til dag i hele Europa, men du er dækket af forsikringen i hele verden. Mobilforsikring er et tilbud fra Telenor Erhverv og er med til at sikre, at du altid er åben for business. Ring til os på 70 120 000 og hør mere. Vi sidder klar 24 timer i døgnet.

Læs mere om mobilforsikring her

Danmarks stærkeste netværk

Et stærkt netværk er en vigtig forudsætning for, at du altid kan være i kontakt med dine kunder og forretningsforbindelser. Derfor er vi glade for, at Telenors netværk er stærkere end nogensinde. Det betyder, at du som kunde kan køre land og rige rundt i tryg forvisning om, at du altid er åben for business.

Vi sørgerfor at, du altid er åbenfor business og tilbyder bl.a.:

 • Flest master i Danmark
 • Den største kapacitet
 • Netværk med indbygget service

Læs mere om vores netværk her