Konkurrencebetingelser

 1) Denne konkurrence afholdes af Telenor A/S. 
 
2) Konkurrencen er ikke købsbetinget. 
 
3) Deltagerne skal være bosiddende i Danmark samt være fyldt 18 år for at kunne deltage. Ansatte hos Telenor og medlemmer af deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen. 
 
4) Ved deltagelse i konkurrencen deltager du i lodtrækningen om en mobiltelefon til en samlet værdi af 15.000 kr. Værdien er fastsat ud af prisen ved konkurrencens begyndelse. 
 
5) Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer. 
 
6) Konkurrencen løber indtil 11. juni 2020. Der trækkes én vinder senest d. 15. juni 2020, der bliver udtrukket tilfældigt af systemet. 
 
7) Vi tager forbehold for eventuelle slåfejl og leveringstid på præmien fra leverandøren. 
 
8) Vinderne vil blive kontaktet indenfor 8 dage efter endt lodtrækning på mail. Vinderne har derefter 7 dage til at bekræfte. Hvis vinderne ikke svarer inden for en uge, forbeholdes retten til at udtrække en ny vinder. 
 
9) Når jeg deltager i konkurrencen, accepterer jeg samtidig at modtage information og tilbud fra Telenor A/S, herunder Telenor og CBB, på e-mail, sms, mms, Facebook, Instagram, LinkedIn, online selvbetjening via reklamer og beskeder, notifikationer via app samt telefonopkald med nyheder og tilbud om mobil- og fastnettelefoni, tv, internet, underholdningstjenester og hardwareprodukter. . 
 
10) Ved at deltage bekræfter du, at du har læst og forstået ovenstående betingelser. 
 
Telenor A/S 
Frederikskaj 8 
DK-1780 København V