Musik med WiMP

MUSIKTJENESTEN TIL
DIG DER ELSKER MUSIK

Hør din yndlingsmusik hvor du vil.

Download WiMP her

Google PlayApp Store

Hører over 20 mio. sange på WiMP

Få over 20 millioner sange at vælge imellem

Når du streamer din musik fra WiMP behøver du ikke importere dine egne CDer længere. Vi har importeret over 20 millioner sange, du kan lytte til, så der er nok at vælge imellem. Og du kan også gemme sange, playlister og albums på din computer, tablet eller smartphone.

Spil musik på alle devices

Gem musikken hvor du vil

Når du har installeret WiMP på din computer, smartphone eller tablet kan du høre musikken, hvor du vil. Og skal du til udlandet eller et sted hen, hvor du ikke kan være online, kan du gemme albums, sange og playlister. Så er de klar, når du vil lytte til dem, også selvom du ikke er på nettet. Du kan også importere playlister, du har lavet på gamle musiktjenester.

Importer playlister

Importer playlister

Har du brugt tid på at lave playlister på andre musiktjenester - så har du ikke spildt et sekund. Hvis du har nogle playlister, som du er glad for, kan du nemt importere dem til WiMP. Det er så nemt som Ctrl-C, Ctrl-V!

Opdaterer med musik

Vi holder dig oppe på beatet

WiMPs danske musikredaktion holder dig løbende opdateret om alt det nye musik. Du kan få masser af inspiration, daglige anbefalinger og playlister til enhver smag. Så er du altid oppe på beatet når det gælder musiknyheder både fra Danmark og udlandet.

Stor lyd i hele stuen

Stor lyd i hele stuen

Lydkvaliteten i WiMP er så god, at du sagtens kan høre musikken på dit stereoanlæg også. Der er flere måder at gøre det på: Helt lavpraktisk kan du sætte din computer, tablet eller smartphone til forstærkeren med en ledning. Men du kan også gøre det trådløst gennem Apple TV, Sonos, Sqeezebox eller Bluesound.

Ekspertanbefalinger

Ekspertanbefalinger

WiMP er også musikstreamingtjenesten for både den kræsne, nysgerrige og krævende musiknørd. Udover indhold fra WiMPs egen danske musikredaktion, finder du også playlister, anbefalinger og nyheder fra anmelderne på Danmarks førende musikredaktioner.