Bliv en del af Telenor

Telenor er en international virksomhed med kontorer i 9 lande og ca. 1200 engagerede medarbejdere i Danmark i København og Aalborg og med Telenor butikker i hele landet. Læs her om hvad Telenor er for en arbejdsplads, og hvorfor du skal blive en del af vores team.

 

”Vi håber, at du har lyst til at bringe højt engagement med ind i Telenor-familien og sætte dit personlige fingeraftryk, så vi sammen kan arbejde mod vores mål om at have de gladeste kunder og medarbejdere i 2024, siger Mette Eistrøm, HR Direktør”

Velkommen til Telenor

Velkommen til Telenor

Vi er en del af en omskiftelig hverdag, hvor vi snarere handler på dagen end dagen efter. Vi tør og motiveres af at prøve nye ting af, og vi lytter til hinandens input og ideer. Vores værdier eller behaviours, som vi kalder dem, er fundamentet for, hvordan vi agerer i relation til både vores kunder og samarbejdspartnere, samt overfor hinanden på tværs af organisationen.

Telenor Behaviours

”Med Telenor Behaviours, tager vi som medarbejder i Telenor ansvar og viser troværdighed overfor vores kunder, - og jeg mener at netop ansvar og troværdighed, er nogle af hovedingredienserne i et langt og godt samarbejde med vores kunder”

Defrim, Key Account Manager

Vi har humor som et fællessprog

I Telenor kan du forvente at blive mødt af en masse imødekommende og kompetente kollegaer med en stor villighed til at hjælpe, og hvor mangfoldighed anses som en styrke. Vi har en uformel omgangstone, ligesom du vil møde en god stemning med latter og humor – og så er her højt til loftet. Vores medarbejdere beskriver Telenor-kulturen som et uformelt, trygt og ærligt arbejdsmiljø, hvor vi er gode til at inkludere og byde velkommen ind i vores familie.

En lærende organisation

Vi prioriterer læring, og det er en så stor del af vores DNA, at det endda er lagt fast ind i vores kalender 1 time ugentligt! I Learning hour, kan man rundt på kontorerne se vores kollegaer fordybet i online learnings på vores e-learning platform, et webinar eller med en spændende fagbog.

 

”Jeg møder en stor interesse og et engagement fra medarbejderne om at udvikle sig selv fagligt såvel som personligt. Medarbejderne er åbne og forandringsparate, og tallene taler for sig selv for i 2019 sendte vi i Telenor Danmark 11 % af vores medarbejdere på videreuddannelse i ét af vores globale expert programmes", siger Jeanette Louise Rasmussen, Senior HR Udviklingskonsulent.

 

I Telenor har vi mange muligheder for at du kan udvikle dig fagligt og personligt, samt gøre karriere i Telenor. Hos Telenor tror vi på, at alle har talenter der kan udfoldes, hvilket vi inden for rammerne og de muligheder, der nu er til stede, i størst mulige omfang vil forsøge at indfri og imødekomme. Vi har medarbejdere, der er flyttet fra en af vores butikker til en stilling i HQ, fra CBB til Telenor samt fra og til nogle af vores lokationer verden over. Vi har også medarbejdere, der internt flytter rundt i organisationen, mellem afdelinger og funktioner, horisontalt samt vertikalt.

Hør her Sehresh fra Telenor, Pakistan der sætter nogle ord på, hvordan vi i Telenor tilgår læring, og: ”How we become Super learners”:

En inspirerende arbejdsplads

Vi tror på, at rammerne er med til at skabe innovation og glade medarbejdere, så hos os har vi hyggelige lounge områder, storrumskontorer, mødelokaler og stillerum designet til enhver lejlighed.

 

Work/life balance og fleksibilitet er af stor vigtighed for os alle. Vores team kræver nogle gange lidt ekstra, når der er en vigtig deadline om hjørnet, men fleksibilitet skal være gensidig. Vores medarbejdere skal have plads til at gå tidligt, når familien kræver det, eller tage en hjemmearbejdsdag, når det giver bedre mening. Det vigtigste er, at det reelt bliver efterlevet i hverdagen, og det ikke blot er noget, vi siger!

Flexible Work

Hvad har mere end noget andet kendetegnet danskernes arbejdsår 2020? Det har hjemmearbejde! Og ja, det hænger selvfølgelig sammen med Corona-pandemien. Bortset fra de medarbejdere, hvis fysiske tilstedeværelse er påkrævet, fx i vores butikker, så lader vi nu alle ansatte arbejde hvor og hvordan de vil. Det lyder stort, og det er det faktisk også. Telenor hjælper med de fornødne redskaber til et sundt arbejdsmiljø også hjemmefra, og de sociale virtuelle møder er i højsæde med uformelle kaffemøder, virtuelle frokostmøder mv. ved siden af de andre virtuelle møder.

Vi er vant til at arbejde på tværs af lokationerne København og Aalborg, og er fortrolige med at se vores kollegaer på en skærm. Vi har samtidigt nogle gode digitale værktøjer, som vi er gode til at bruge, og som hjælper os i vores samarbejde og effektivitet uanset lokation.

Diversitet

Hos Telenor opfordrer vi alle til at søge – uanset baggrund. Vi tror på, at mangfoldighed stimulerer nye måder at tænke på, genererer nye ideer og giver uendelige muligheder. Alle vores medarbejdere skal behandles med respekt og ligeværdighed.

 

Diskriminering er imod vores Code Of Conduct, som klart udtrykker at ingen direkte eller indirekte negativ diskriminering må finde sted mod køn, etnicitet, alder, seksuel orientering, sprog, religion eller nedsat funktionsevne.

 

Vi er forpligtet af vores ligestillingspolitik igennem hele vores rekrutteringsproces, og vi mener, at forskellige stemmer fører til dybere samtaler, løsninger og resultater.

 

En afbalanceret arbejdsstyrke er nøglen til Telenors succes.

 

”Telenor involverer sine medarbejdere og byder innovation og diversitet velkommen. De fleste af os kender det gamle ordsprog “lige børn leger bedst” og det føles bekendt og trygt, men er det altid tilfældet, ikke altid! Efter min mening kunne ordsproget med fordel lyde: “Forskellige børn innoverer bedst”, det er af min opfattelse at diversitet skaber innovation og dermed innovative teams. Diversitet eller stor forskelligartethed blandt kollegaer medvirker derudover til social samhørighed og trivsel i mit team”, Armin Suta, District Manager Bilka West.

Kunne Telenor være noget for dig?

Som medarbejder er ansvar for egne opgaver en selvfølge, og du vil blive stillet overfor mange spændende opgaver - både velkendte som nye, og projektdeltagelse på tværs af organisationen er en naturlig og forventelig del af din hverdag. Sammen kommer vi nemlig bedst i mål med vores opgaver.

”Vi arbejder kontinuerligt med at forbedre vores produkter og måde at arbejde sammen på, både med hinanden og med vores kunder. Målet er at vi sammen leverer værdiskabende indhold, effektiv og kontinuerligt, ved at eksperimentere og lære i fællesskab. For at kunne det, har vi brug for en skarp prioritering og godt samarbejde på tværs af Telenor. Det opnår vi ved at vi benytter en lang række Lean og Agile teknikker og metoder med udgangspunkt i visuel management”, siger Johannes, Enterprise Agililty Coach.

 

For at nå i mål med vores mange opgaver, har vi travlt, og du skal trives med en omskiftelig hverdag, hvor det at ændre kurs og retning ikke skræmmer dig.

 

Vi håber, at du har fået et godt førstehåndsindtryk af, hvad Telenor kan tilbyde dig som en arbejdsplads, og vi glæder os til at høre fra dig. Ved spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte Talent Attraction på: rekruttering@telenor.dk