top banner v2

Øg sikkerheden på jeres smartphones med Mobil Kontrol


Mobil Kontrol er en hosted løsning, der gør det nemmere at håndtere virksomhedens voksende flåde af smartphones. Du kan bruge Mobil Kontrol til at øge sikkerheden på jeres mobiler. Og samtidig spare tid på opsætning og support, da du kan pushe indstillinger ud til mobilerne via en webportal. MobilKontrol er et godt alternativ til virksomheder, som i dag bruger en Blackberry-løsning.

Lær mere om Mobil Kontrol

72126500


Eller bliv ringet op af en af vores konsulenter


Ring mig op

Sikre Smartphones

Funktioner

Fordele

Case

En sikker smartphone

- eller en ulåst dør til forretningens hemmeligheder?

Smartphonen er for alvor blevet populær blandt medarbejdere og virksomhedsledere i de danske virksomheder. Og det med god grund. Mobilerne gør os nemlig mere fleksible og effektive, fordi vi kan læse mails, nyheder og dokumenter på farten.

Nye krav til it-sikkerheden

De nye mobile muligheder stiller også nye krav til jeres it-sikkerhed. For hvad sker der, hvis en af jeres telefoner forsvinder eller bliver stjålet? Så bliver smartphonen hurtigt en ulåst dør til forretningens hemmeligheder - med fri adgang for fremmede fingre. Med mindre I selvfølgelig har taget de fornødne forholdsregler for at sikre jeres følsomme oplysninger.

Samme sikkerhed som på jeres PC'er

Med Mobil Kontrol kan du indføre en sikkerhedspolik omkring brugen af jeres smartphones - og nemt håndhæve den. Du får et stærk værktøj til at sikre, at alle virksomhedens smartphones lever op til dine sikkerhedskrav. For eksempel at alle skal have et password på mobilen. Og skulle det uheldige ske, at en telefon forsvinder, så kan du låse den og fjernslette data fra en webportal, så uvedkommende ikke får adgang til jeres data.

På den måde kan I trygt fortsætte med at udbrede brugen af smartphones i virksomheden. Og undgå at de nye mobile muligheder giver bagslag.

Valora Trade case

Valora Trades medarbejdere er ofte på farten og udveksler fortrolige informationer på mobilerne dagligt. Derfor har virksomheden sikret sig med Mobil Kontrol.

Video link

Se hvad Mobil Kontrol har betydet for Valora Trade

Logo

Mobil Kontrol

- sikkerhed, styring og overblik

Mobil Kontrol er et værdifuldt værktøj til dig, der vil have samme høje sikkerhedsniveau på jeres mobiltelefoner, som I har på jeres pc’er. Da Mobil Kontrol er en cloud-løsning, kan du styre alle virksomhedens smartphones fra en webportal med sikker adgang. Og f.eks. lynhurtigt låse en telefon, hvis den forsvinder. Eller yde support på en mobil, selv om medarbejderen måske opholder sig i et helt andet land.

Læs mere om de enkelte muligheder, se en kort video-demonstration eller kontakt os på 7212 6500 for at få en demonstration ude i din virksomhed.

Hængelås

Divider
Enkelt telefon

Sikkerhed med Mobil Kontrol

Bagsædet i en taxa. Mødelokalet ude hos kunden. Eller lommen på en absolut uvedkommende og lidt for langfingret person.

Din smartphone kan blive væk på mange måder. Men med Mobil Kontrol får du en række værktøjer til at sikre, at det kun er telefonen, der forsvinder. Og ikke virksomhedens følsomme oplysninger.

 • Autosletning
  Der går typisk noget tid, fra man mister sin telefon, til man rent faktisk opdager det. Med Autosletning bliver virksomhedens smartphones automatisk formateret og nulstillet til fabriksindstillinger, hvis PIN-koden bliver indtastet forkert et bestemt antal gange.

 • Lås telefonen
  Så snart du opdager, at en telefon er forsvundet, kan du låse den via en webportal. Uanset hvor i verden telefonen befinder sig. Og skulle telefonen dukke op i en skuffe, kan du selvfølgelig altid åbne den igen.

 • Slet indhold
  Hvis du er sikker på, at en telefon er væk for evigt, kan du sende en såkaldt kill-pill til den. Det er en kommando, der sletter alt indhold og nulstiller telefonen til fabriksindstillinger.

 • Spor SIM-kortet
  Med Mobil Kontrol kan du spore telefonen via SIM-kortet. Og bliver SIM-kortet skiftet ud, får du automatisk en e-mail med det nye telefonnummer, så du kan følge sagen op.

Divider

Styring med Mobil Kontrol

Mobil Kontrol handler dog om meget mere end blot sikkerhed. Du kan nemlig også bruge værktøjerne til at gøre livet lettere for it-afdelingen, når virksomhedens smartphones skal opdateres med indstillinger, applikationer og meget mere.

 • Push indstillinger til telefonerne
  Med den indbyggede Profile Manager kan du sætte en smartphone op med et enkelt tastetryk. Uden at du nødvendigvis har telefonen i hænderne. Du kan nemlig pushe særlige eller prædefinerede indstillinger ud til hver enkelt telefon.

 • Push applikationer til telefonerne
  Du får også en filbehandler, der gør det muligt at pushe applikationer, bogmærker, ringetoner og meget mere ud til mobilerne. Så er du sikker på, at alle medarbejdere altid har adgang til de nødvendige værktøjer på deres telefoner.

 • Gruppehåndtering af smartphones
  Hvis din virksomhed har mange forskellige medarbejdertyper, der skal have forskellige sikkerhedsindstillinger og applikationer, kan du nemt oprette grupper. På den måde kan du f.eks. nemt opdatere alle salgskonsulenternes smartphones med et enkelt klik.
Sync symbol 

Divider
4in1 mobiler 

Overblik med Mobil Kontrol

Du kan også bruge Mobil Kontrol til at få et overblik over virksomhedens flåde af mobiler. Det kan f.eks. være interessant, når du skal lægge nye budgetter for indkøb af smartphones.

 • Inventory
  Få et komplet overblik over, hvilke og hvor mange mobiltelefoner I har i organisationen.

 • Se hvordan mobilerne har det
  Du kan se forskellige detaljer for hver enkelt mobiltelefon – eksempelvis holde øje med mobilens hukommelsesstatus eller få overblik over, hvilke lande og numre medarbejderen ringer oftest til og fra.

 • Rapporter
  Du kan nemt trække forskellige rapporter på enkelte telefoner eller hele mobil-flåden. På den måde kan du f.eks. få et overblik over, hvem der bruger de forskellige applikationer og tjenester som e-mail og kalendersynkronisering.

Mobil Kontrol

- en fordel for hele virksomheden

Mobil Kontrol kommer alle i virksomheden til gode. Ledelsen får vished om, at virksomhedens følsomme oplysninger forbliver fortrolige. It-afdelingen sparer tid og ressourcer på at håndtere virksomhedens smartphones.

Og resten af medarbejderne kan bruge deres mobiler som de uundværlige værktøjer, de er – uden at bekymre sig om at sætte virksomhedens fortrolighed på spil.

fordele 1

Divider

Spar tid i IT-afdelingen

Hvis din it-afdeling i dag er ansvarlig for at indstille og vedligeholde virksomhedens smartphones, kan du spare rigtig meget tid ved at vælge Mobil Kontrol. Så kan I nemlig klare det hele direkte fra en webportal – uden at skulle have fysisk adgang til telefonerne.

Klarer den enkelte bruger omvendt selv opsætningen af mobilerne i dag, er der typisk også tid at spare for it-afdelingen – selv om den med Mobil Kontrol pludselig overtager denne opgave. Ved at sørge for at alle telefonerne er sat op på samme måde, vil der nemlig typisk komme langt færre support-henvendelser.

Kort sagt er Mobil Kontrol er værdifuldt værktøj, der gør det muligt for it-afdelingen at opretholde den samme høje sikkerhed på virksomhedens smartphones, som I allerede har på jeres pc’er. Uden at det kræver en masse arbejde.

fordele 2

Dividerfordele 3

Hold medarbejderne godt kørende

De enkelte medarbejdere i virksomheden vil også opleve en række indirekte fordele ved, at virksomheden vælger Mobil Kontrol.

Da de ikke længere selv skal stå for opsætning af mobiltelefonerne, vil de typisk have langt mindre brug for at kontakte it-afdelingen med support-spørgsmål. Og da it-afdelingen løbende bliver informeret om status på telefonerne – eksempelvis om de er ved at løbe tør for hukommelse – vil der også være langt færre nedbrud.

Sagt med andre ord kører det hele bare, når en medarbejder får udleveret en telefon med Mobil Kontrol. Og det bliver det ved med.

Divider

Tryghed og besparelse for ledelsen

Mobil Kontrol vil også være en god investering for ledelsen. Både økonomisk og i forhold til risikostyring.

Når it-afdelingen til enhver tid kan låse en telefon og slette indhold på den, behøver ledelsen ikke længere bekymre sig om, at forretningens fortrolige oplysninger skulle slippe ud, hvis en mobiltelefon bliver stjålet.

Samtidig betyder den centrale håndtering fra it-afdelingen, at der vil være langt færre nedbrud og supportsager på mobiltelefonerne. Det betyder mindre nedetid for hver enkelt bruger. Eller sagt på en anden måde. Ledelsen får fuld valuta for de penge, man har investeret i smartphones til medarbejderne.

fordele 4

Mobilerne hos Valora Trade er i sikre hænder

Valora Trades medarbejdere er ofte på farten og udveksler fortrolige informationer på mobilerne dagligt. Derfor har virksomheden sikret sig med Mobil Kontrol.

Distributørvirksomheden Valora Trade Denmark har samlet al telefoni hos Telenor, og aftalen rummer bl.a. 150 mobilabonnementer og 40 mobilt bredbåndabonnementer. 90 % af medarbejderne har firmabetalte smartphones, som bruges flittigt til at udveksle mails, filer og andre følsomme oplysninger. Ifølge Gordon Kristensen, it-koordinator og teleanvarlig, er det derfor en nødvendighed at have en stærk sikkerhedspolitik for samtlige mobiler.

”Med Mobil Kontrol undgår vi alle de bekymringer, der før var forbundet med en mistet mobil. For vi kan nemt logge på og slette mobilens indhold med det samme.”

Gordon Kristensen
it-koordinator og teleanvarlig
Valora Trade

Hent hele casen her

Valora Trade case

Se hvad Mobil Kontrol har betydet for Valora Trade

Video link

Hent hele casen her

pdf

Logo